Unixos Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam Przeszukałem forum w poszukiwaniu informacji jak to zrobić ale niestety nic nie znalazłem, problem polega na tym: Uzywam outlooka Officowego nie experss , chcialbym przenieśc wszystkie moje maile oraz kontakty na laptopa gdzie równiez używam owego programu , niestety w opcji eksport nie znalazłem takiej mozliwości , jeżeli nie znacie metody na eksport tych wiadomości to może chociaz znacie katalogi gdzie te wiadomości są przechowywane to spróbuje podmienic na żywca :D z góry dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jest to plik: Outlook.pst Daj szukajke na C: i znajdzie, nie wiem gdzie on był bo ja przeniosłem go na inna partycje co by mi nie gineło po "ghoście". Więc poprostu skopjuj ten plik na laptopa, zamień z orginalnym i po kłopocie. Możesz też zrobic tak jak ja dla bezpieczeństwa w razie formatu. Usuwasz orginalny plik z orginalnej lokalizacji z C:, ten z kontaktami dajesz przykładowo na D:\poczta\Outlook.pst , właczasz outloka, wyskoczy że nie znalazł tego wlasnie pliku, pokazujesz mu go na D:\poczta i po restarcie outloka bedzie ok (zawsze już bedzie pamietał że tam ma ten plik) Tyczy sie to outloka 2003 w starszych nie wiem jak jest ale powinno byc tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...