vego Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Chciałbym zapisać sobie stworzony przeze mnie filmik na płytce ponieważ chce go przedstawić przed komisją na maturze, wiem że dostanę komputer ale nie wiem czy bedą tam kodeki:) Tak więc jaki jest najbarziej podstawowy format który otworzy windows media player?? Dokładnie mpeg-1 chyba?? a może jakiś inny ale wmv raczej nie bo to zla jakośc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wmv ma bardzo dobrą jakość tylko trzeba mieć czym go zrobić. Moze być mpeg, powino bez problemu wszędzie go otworzyć. A kodeka na płytke to już zapisać nie możesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Pewnie moze, ale po co ryzykowc, ze cos ze sprzetem bedzie nie tak, wtedy moze maturka pojsc troche gorzej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vego Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ale własnie chodzi mi o mpeg. Mpeg-1 czy?? Mpeg-2 Przyjmując najgorszy scenariusz czyli komp z windows media player 6 i bez kodeków:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 o mpeg2 zapomnij bo masz 150% ze nie będzie tego czym odtworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A moze by tak wykorzystac tego playera, ktory odtwarza pliki bez potrzeby instalacji codekow w systemie? Jakis czas temu byla na ten temat dyskusja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...