andriusza_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam pytanko.Od kilku dni przy uruchamianiu Windy XP Pro pojawia mi sie komunikat że nie mozna odnaleźć pilku ESS.Bat. Co to jest ta plik?.Jak go zgrać ponownie?Czy jest to wązny plik i czy Winda może działać bezproblemowo bez niego? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 To nie jest plik systemu. Zobacz czy jest coś taki wpis w msconfig i odznacz jesli będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriusza_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dzięki był to odnośnik do c:windows\update odznaczyłem alec czy teraz będzie mi się Wind updatowała bez problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...