VisinG Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam wielki problem, bo oddałem swoją płytę główną na gwarancję (ECS N2U400-a) z której byłem bardzo zadowolony, i serwis kazał mi podać mi jakiś inny model dowolnej firmy to mi kupi nową płytkę (Socket A). Nie wiem co wybrać?? Co byście radzili?? Z ECS'a byłem zadowolony, bo bez ruszania napięcia wyciągał mi stabilnie 221MHz częstotliwość taktowania. A posiadam Semprona 2200+, i na tej płycie zasuwał na 2000MHZ. Proszę o jakieś płyty z rosądnej półki cenowej, bo przy droższych bede musiał pokryć różnicę z własnej kieszeni :(( Około 200 zeta. Odpowiedz mam dać do jutra do godz. 9.00 dlatego proszę o szybkie porady!!! A i jedno wybrał bym tą samą płytę, lecz serwis sobie zastrzegł że już nie mogę od nich dostać drugiej identycznej płyty ECS N2U400-a :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Abit Nf7? ;) chyba ze potrzebujesz SATA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Abit Nf7? ;) chyba ze potrzebujesz SATA... 1399375[/snapback] Popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisinG Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) nie potrzebuje SATA!!! Ona ma napewno NFORCE2?? A co myślicie o tej Gigabyte GA-7NF-RZ nForce2 SPP ??? Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez VisinG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja rowniez popieram, ale jesli nie bedzie to jest jeszcze kilka bardzo dobrych plytek. 1) MSI K7N2-LSR 2) MSI K7N2 Delta2 FSR 3) EPOX 8RDA3I 4) EPOX 8RDA+ ze wskazaniem na numerek 2), ewentualnie 1) , ale mozliwe, ze bedziesz musial doplacic ze 20-30zł, jednak wydaje mi sie, ze warto, bo to jest juz bardzo dobra plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) nie potrzebuje SATA!!! Ona ma napewno NFORCE2?? A co myślicie o tej Gigabyte GA-7NF-RZ nForce2 SPP ??? 1399401[/snapback] W nazwie tego abita masz NF wiec na pewno ma :lol: A tak powaznie to tez polecam ci ta plytke :) A co do tego Gigabyta to nie warto jej kupowac jezeli chcesz wyciagnac wysokie fsb. Doloz 20-30zl i bierz abita. Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Rafael Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisinG Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) wybrałem numerek 2, czy ona obsłuzy Semprona 2200+ ?? Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez VisinG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Weź mnie nawet nie denerwuj :lol: Bierz ABIT NF7 I ona obsłuży Semprona s A jak wszystkie inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) wybrałem numerek 2, czy ona obsłuzy Semprona 2200+ ?? 1399429[/snapback] Numerek dwa czyli MSI K7N2 Delta2 FSR. Tak ta plyta obsluguje sempa. Imo lepszym wyborem bylby Abit chyba, ze nie bedziesz bawic sie w O/C UPDATE Jak widzisz kazdy ci poradzil zamienic na Abita, a DziubekR1 podal tego MSI jako alternatywny wybor wiec nie wiem nad czym tu sie zastanawiac :mur: Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Rafael Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wez ecs ;] co za ludzie ... koniec z wypowiadaniem sie w takich topicach ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No przecież chłopak ma problem... :D Niech weżnie ASRocka - w końcu też płyta :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No przecież chłopak ma problem... Niech weżnie ASRocka - w końcu też płyta no płyta chodnikowa jak by nie patrzec to tez płyta ale mu doradziłes... :lol: [no offence] ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A moze FIC kiedys byl watek o tej plycie :D:D:D Specjalnie dla niego sprowadza skads :P Tak pozatym to chyba jjedna z niewielu osob, ktora cieszyla sie z jakiegos z nowszych ECSow :P Ja sie pozbylem tego syfu tak jak szybko sie dalo :) i nie zaluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) DFI Nf2 ultra Al bedziesz bardzo zadowolony płyta jest dobra posiadaa nawet 1 x SATa . nf2ultra 100Lan t takie tam [ciach!]ły . Płyta nawet ma ciwkawe opcje O/C 2,0 Vcore na proca. A co do ceny to nie jest dreoższa od nf7 czy tych innych wynalazków ... Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez pidzama1x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...