nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Myszka specjalnie przeznaczona dla graczy ceciach!e ją rozdzielczość od 400 do 2400dpi i wyjmowalne "ciężarki", które mogą zwiększyć wage z 20g do 130g oraz bardzo mały rozmiar. Myszka posiada 8 przycisków (gdzie się one zmieściły??). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 myska bardzo fajna, tylko jak w praktyce, ja tam lubie lekkie myski, jednak będzie czeba poczekać troche abyto kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 taaa... ciekawe jaka cene walna... nie lubie ciezkich myszke... niech ktos mi powie... na co komu 2400 dpi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 niech ktos mi powie... na co komu 2400 dpi!! 1404160[/snapback] A kto powiedzial ze to jest konieczne do dobrego bezawaryjnego dzialania myszki nawet w najszybszych grach, itd. Jesli nawet ktos nie poczuje roznicy, to znajda sie tacy co kupia aby byc cool i trendy. Ja to uwazam za chwyt marketingowy- juz to pisalem kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 a jak jest naprawde to się dowiesz jak już kupisz ta myszkę narazie możesz pogdybać, ja jakoś czuje różnice w dpi może dlatego iz mam bardzo niski sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 powiedz mi ze widac roznice miedzy razerem dimondback ktory ma 1600dpi a IE 3.0 ktora ma 800... NIE MA ZADNEJ WYCZUWALNEJ ROZNICY.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) róznice są bardzo subtelne ale są z ciekawostek moge powiedzieć że w mouserate mx510 osiąga ok 500Hz, razer daimondback 750Hz, mx518 900Hz hmm na wszytkich tych myszkach da się grać z jednakową skutecznością, jednakrze na mx518 kursor się najlepiej zachowuje, dokładnie odzwierciedla ruch ręki, odzwierciedla to hmm tak jakby płynniej niżeli w ww myszkach. najlepiej kup obie i porównaj w bezpośrednim starciu, przekonasz się szybko że różnica jest wyczówalna. Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez HQ12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 hmm mam ie 3.0 (na stale) a mialem ie4.0, ms opticala, mx300,310 mx500,510 mx700,900 razera dimondacka, z 20 modeli starych logi i microsoftu i po uzyciu odpowiedniego programiku podnoszacego rate po podlaczeniu przez usb nie widze absolutnie rzadnej roznicy... zaobserwowalem tylko taka ze mx'y sie gubily .... te ze starszymi sensorami czyli mx300 i 500... natomiast te nowe sa juz ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...