poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 http://hl2-forum.info/severus opinie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Na razie ładnie. Pewnie jak będziesz chciał coś dodać znowu zepsujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 <: narazie nic nie planuje psuc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No i fajnie. Się chce + się potrafi = są efekty :) Wszystko sam robiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitek313 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Bardzo fajna stronka! :wink: Ocena: Plusy: +logo +server +użytkownicy Minusy: -kontrolki po angielsku (jak ktoś nie zna angielskiego to ma duży problem:)) Ogólnie: 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro25 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Fajne ile to robiłes??? NAPEWNO DŁUGO!!! CHYBA?! JAK SIE NIE MYLE?! Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez maro25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amad Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nawet nieźle, nie ma się czego wstydzić. Mnie osobiscie wkurzają stronki w takim grobowym nastroju.Może byś dadał możliwość wyboru koloru tła np coś w stylu forum albo innym ale bardziej czytelnym. Chyba że gdzieś jest a ja w tych ciemnościach nie widzę. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Troche czasu to zajelo, ogolnie strona wciaz nie jest skonczona. Rejestracja jeszcze jest do zrobienia i pare rzeczy. Niestety czas, czas i jeszcze raz czas ;] Co do zmiany koloru, hmm, za duzo pieprzenia sie w rozjasnianiem layoutu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 + czysta i przejrzysta strona, co do koloru, to może być + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jestesmy rywalami, stronka jest beee, a fe i wogle :-P A tak na powaznie, to mi sie ona bardzo podoba. Fajnie wyglada i moim zdaniem wcale nie trzeba zmieniac koloru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kolor, jak kolor, ale czarny chyba pasuje do tematyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Super stronka i super forum 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Moja to 9,5/10 [plus 0,5 w zawieszeniu do czasu pełnego ukończenia strony] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 O matko ludzie. Nie za wysokie te oceny? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ssie i jest nieczytelne. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 I tak sredniej nie psujesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 plusy :arrow: kolor, layout MINUSY :arrow: jak dla mnie staruszka to troche male literki i napisy na przyciskach. czyta sie troche trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Taka moda ;] Wszystko minimalistyczne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 strona trzyma poziom gry autora ... beznadzieja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Taka moda ;] Wszystko minimalistyczne ;] 1401331[/snapback] Mógłbyś ją skończyć pamiętaj nie każdy ma lupę pod ręką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 strona trzyma poziom gry autora ... beznadzieja ;] 1401434[/snapback] Juz kasuje pliki z ftp... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Juz kasuje pliki z ftp... ;] 1401862[/snapback] Nie bądź taki tkliwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Nie wiesz o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 tak kasuj pliki z ftp - strona zniknie ... obrażalski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dotknela mnie Twoja opinia - panie Krzysztofie. Kasuje strone i ide jeb.. sie deklem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Nie wiesz o co chodzi. 1402844[/snapback] Żartowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Żartowałem... 1403164[/snapback] Dalej nie wiesz o co chodzi. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 a ja wiem :D dobra już w 3 miejscu oceniam tą stronę :P wery wery gód dżob ;] i jak tam z tym napisem SEVERUS ?? będziesz dawał mu trochę "życia" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 nie mam pojecia co na tych przyciskach jest napisane [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A mi sie nie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...