Skocz do zawartości
poca

Wejdzi Tutaj, Nie Daj Sie Prosic :>

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam wszystko widzę, ale może przez to że:

1. mam nowy monitor :]

2. jestem dalekowidzem ;)

Co to za czcionka?

Aaaaaaa jeszcze malutkie takie cuś znalazłem. Zrób żeby się zatrzymywało marquee po najechaniu myszakiem, bo ja wolno składam literki (raptem strona a4 w 3 minuty ;) ) i mi ucieka tekst...

Edytowane przez MareCeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wredny jestes ;] Teraz musze Photoshopa wlaczyc ;]

Chainreact Block Boxter

1408833[/snapback]

:P

Po co ci fotoszop do zmiany marquee?

Nie przeszkadza mi wcale wielkość czcionki. sam mam podobną na becie strony. Więc możesz nie ruszać :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież pisałem że wszystko widzę w menu, mimo że mam wadę zWroku i powinienem chodzić w googlach. Jeżeli zmienisz- większa nie zaszkodzi, chociaż 8px pasuje do tej strony.

Co do marquee to sprawa ma się tak, że nie przesuwa się płynnie i trochę cieżko przeczytać tekst. A i klikanie może być trochę uciążliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież pisałem że wszystko widzę w menu, mimo że mam wadę zWroku i powinienem chodzić w googlach. Jeżeli zmienisz- większa nie zaszkodzi, chociaż 8px pasuje do tej strony.

Co do marquee to sprawa ma się tak, że nie przesuwa się płynnie i trochę cieżko przeczytać tekst. A i klikanie może być trochę uciążliwe.

1409058[/snapback]

Piles cos :>

Napisales mi najpierw jaka to czcionka to Ci odpisalem, a w czasie jak pisalem Ci odpowiedz Ty bezczelnie edytowales swoj post ;]

Marquee zmienie jak wyjde z lozka, bo teraz to za dobrze mi sie lezy ;]

Blant - ić lepiej ogladac Pacyfikatora ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piles cos :>

Napisales mi najpierw jaka to czcionka to Ci odpisalem, a w czasie jak pisalem Ci odpowiedz Ty bezczelnie edytowales swoj post ;]

Marquee zmienie jak wyjde z lozka, bo teraz to za dobrze mi sie lezy ;]

Blant - ić lepiej ogladac Pacyfikatora ;]

1409749[/snapback]

Tutaj się przyznaję bez bicia. Piłem. Przywieźli mi wczoraj 5-litrowy baniaczek wina :>

Ale tylko 50 machnąłem w południe, bo musiałem odwieźć dobroczyńców wieczorem do domu :]

No to zmieniaj, zmieniaj, bo już jedenasta.

A font to zrób taki jaki ci rozum dyktuje- albo zmień, albo zostaw :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poca,

sporo ludzi o tym pisze więc coś musi być na rzeczy.

Po drugie- serwis robisz prawdopodobnie nie tylko dla siebie, jeśli chcesz aby ludziska chcieli to czytać powinieneś zrobić jak im pasuje a nie tylko dla własnej wygody.

Po trzecie- prosiłeś o opinie to masz, więc po co się ciskasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co? Ja to zacytuję takiego jednego z początku tej dyskusji...

(...)

Pewnie jak będziesz chciał coś dodać znowu zepsujesz :)

1399740[/snapback]

Tego się Poca trzymaj :) I może faktycznie lepiej nie ruszaj :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cicho mały głodzie :P

Wiesz że jakiś ktoś noob miał twojego AV (widziałem kiedyś, już nie pamiętam na którym forum...)?

Wracając do tematu.

Poca: nie daj się. Fonta nie zmieniaj, bo spierniczysz efekt. Jak ktoś zada sobie trud wejścia na stronę to zada sobie trud odczytania menu. Przeczytanie poszczególnych przycisków zajęło mi raptem kilka sekund.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fajne... tylko uważaj już w tym momencie, bo może się zdarzyć że nastąpi przerost formy nad treścią (przesycisz wodotryskami, etc, a przecież ma to być strona informacyjna klanu, a nie jego prezentacja multimedialna :| ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imo fajna strona tylko te literki w menu za małe :? (wiem małe jest piękne ale o tą jedną jednostkę mogły by być większe ;) ). Po drugie ona chyba nie jest na środku albo mam zeza :rolleyes: Więc stronka ogólnie się fajnie prezentuje, czarno i w ogóle kul młodzieżowo ;) joł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imo fajna strona tylko te literki w menu za małe :? (...)

1525130[/snapback]

Hahahahahaha!

Deja vu :lol:

(wiem małe jest piękne ale o tą jedną jednostkę mogły by być większe ;) ).

1525130[/snapback]

tylko że to są specyficzne literki, które mają mieć wielkość 8px (lub wielokrotności), żeby mieściły się dokładnie na pikselach. Inaczej będziesz miał coś tego typu:

Dołączona grafika

Widzisz "subtelną" różnicę?

(...)joł

1525130[/snapback]

Ano joł :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahahahaha!

Deja vu :lol:

tylko że to są specyficzne literki, które mają mieć wielkość 8px (lub wielokrotności), żeby mieściły się dokładnie na pikselach. Inaczej będziesz miał coś tego typu:

Dołączona grafika

Widzisz "subtelną" różnicę?

no chyba że tak ;]

joł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi