poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 nie mam pojecia co na tych przyciskach jest napisane [; 1407867[/snapback] Dziwni jestescie ;] Wyjdzcie z mojego topica ;] Przeciez widac co w menu jest napisane - wyraznie przecie Bob jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja tam wszystko widzę, ale może przez to że: 1. mam nowy monitor :] 2. jestem dalekowidzem ;) Co to za czcionka? ___________________________ Aaaaaaa jeszcze malutkie takie cuś znalazłem. Zrób żeby się zatrzymywało marquee po najechaniu myszakiem, bo ja wolno składam literki (raptem strona a4 w 3 minuty ;) ) i mi ucieka tekst... Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Wredny jestes ;] Teraz musze Photoshopa wlaczyc ;] Chainreact Block Boxter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Wredny jestes ;] Teraz musze Photoshopa wlaczyc ;] Chainreact Block Boxter 1408833[/snapback] :P Po co ci fotoszop do zmiany marquee? Nie przeszkadza mi wcale wielkość czcionki. sam mam podobną na becie strony. Więc możesz nie ruszać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ke? Przeciez chciales czcionke z menu a nie z marquee :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Przecież pisałem że wszystko widzę w menu, mimo że mam wadę zWroku i powinienem chodzić w googlach. Jeżeli zmienisz- większa nie zaszkodzi, chociaż 8px pasuje do tej strony. Co do marquee to sprawa ma się tak, że nie przesuwa się płynnie i trochę cieżko przeczytać tekst. A i klikanie może być trochę uciążliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A mi się i tak nie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Przecież pisałem że wszystko widzę w menu, mimo że mam wadę zWroku i powinienem chodzić w googlach. Jeżeli zmienisz- większa nie zaszkodzi, chociaż 8px pasuje do tej strony. Co do marquee to sprawa ma się tak, że nie przesuwa się płynnie i trochę cieżko przeczytać tekst. A i klikanie może być trochę uciążliwe. 1409058[/snapback] Piles cos :> Napisales mi najpierw jaka to czcionka to Ci odpisalem, a w czasie jak pisalem Ci odpowiedz Ty bezczelnie edytowales swoj post ;] Marquee zmienie jak wyjde z lozka, bo teraz to za dobrze mi sie lezy ;] Blant - ić lepiej ogladac Pacyfikatora ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Piles cos :> Napisales mi najpierw jaka to czcionka to Ci odpisalem, a w czasie jak pisalem Ci odpowiedz Ty bezczelnie edytowales swoj post ;] Marquee zmienie jak wyjde z lozka, bo teraz to za dobrze mi sie lezy ;] Blant - ić lepiej ogladac Pacyfikatora ;] 1409749[/snapback] Tutaj się przyznaję bez bicia. Piłem. Przywieźli mi wczoraj 5-litrowy baniaczek wina :> Ale tylko 50 machnąłem w południe, bo musiałem odwieźć dobroczyńców wieczorem do domu :] No to zmieniaj, zmieniaj, bo już jedenasta. A font to zrób taki jaki ci rozum dyktuje- albo zmień, albo zostaw :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Generalnie git, ale czyż nie będę oryginalny jak się nie przyczepię do mało czytelnego menu?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Powiem Wam tyle - kupta sie okulary ;] Juz sie wpatruje w to menu i na crt moim i na laptopie. Ciagle mam czytelne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amad Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Poca, sporo ludzi o tym pisze więc coś musi być na rzeczy. Po drugie- serwis robisz prawdopodobnie nie tylko dla siebie, jeśli chcesz aby ludziska chcieli to czytać powinieneś zrobić jak im pasuje a nie tylko dla własnej wygody. Po trzecie- prosiłeś o opinie to masz, więc po co się ciskasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Bo to kozak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gdzie tam Kozak... Pocahontas to Indianka była :lol: ;) (no offence Poca :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No to kozaczka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Glan ;] Nie ciskam sie ;] Musi pojac tylko moje poczucie humoru. Nie przewiduje zmiany czcionki. Moge jedynie zmienic kolor, a raczej odcien na cos jasniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ale się uparłeś :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wiecie co? Ja to zacytuję takiego jednego z początku tej dyskusji... (...) Pewnie jak będziesz chciał coś dodać znowu zepsujesz :) 1399740[/snapback] Tego się Poca trzymaj :) I może faktycznie lepiej nie ruszaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No bo do tragedii mało brakuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zostawcie go już bo chłopak ma dość chyba ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Cicho mały głodzie :P Wiesz że jakiś ktoś noob miał twojego AV (widziałem kiedyś, już nie pamiętam na którym forum...)? Wracając do tematu. Poca: nie daj się. Fonta nie zmieniaj, bo spierniczysz efekt. Jak ktoś zada sobie trud wejścia na stronę to zada sobie trud odczytania menu. Przeczytanie poszczególnych przycisków zajęło mi raptem kilka sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Pracuje nad logiem + menu we flashu ;] Za jakis czas pokaze efekt. http://hl2-forum.info/severus/gfx/top/logo.swf probka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No fajne... tylko uważaj już w tym momencie, bo może się zdarzyć że nastąpi przerost formy nad treścią (przesycisz wodotryskami, etc, a przecież ma to być strona informacyjna klanu, a nie jego prezentacja multimedialna :| ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nie nie. Zauwaz ze top bedzie tylko logo flashowe. A menu chce zrobic zeby np. zamiast tych cyferek bylo czerwone logo cs, a po najechaniu na przycisk zeby zaczelo wirowac :> krecic sie w jakas strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Nudzi mi sie. Odkopie sobie temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Miałeś meni we wlaszi zrobić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 imo fajna strona tylko te literki w menu za małe :? (wiem małe jest piękne ale o tą jedną jednostkę mogły by być większe ;) ). Po drugie ona chyba nie jest na środku albo mam zeza :rolleyes: Więc stronka ogólnie się fajnie prezentuje, czarno i w ogóle kul młodzieżowo ;) joł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 imo fajna strona tylko te literki w menu za małe :? (...) 1525130[/snapback] Hahahahahaha! Deja vu :lol: (wiem małe jest piękne ale o tą jedną jednostkę mogły by być większe ;) ). 1525130[/snapback] tylko że to są specyficzne literki, które mają mieć wielkość 8px (lub wielokrotności), żeby mieściły się dokładnie na pikselach. Inaczej będziesz miał coś tego typu: Widzisz "subtelną" różnicę? (...)joł 1525130[/snapback] Ano joł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Hahahahahaha! Deja vu :lol: tylko że to są specyficzne literki, które mają mieć wielkość 8px (lub wielokrotności), żeby mieściły się dokładnie na pikselach. Inaczej będziesz miał coś tego typu: Widzisz "subtelną" różnicę? no chyba że tak ;] joł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...