pidzama1x Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam otórz sprawa wygląda nastepująco :) W sobotę postanowiłem sobie do mego Asus-a A7N8X Deluxe GOLD REV 2.0 wgrać uber bios. I wszystko cacy, wszystko oki ,tylko że po tym płyta odmówiła mi poszłuszeństwa... Był już kiedyś z nią taki cyrk wcześniej. Więc zaniosłem ją w niedziele do szkoły do kolesia na programator eprom-u :) I myslełem, że wszytko bedzie ok. A tu niespodzianka, po wprogramowaniu org. bios-u 1008D najnowszy pod tą revizje mobo. Podłączenia zasiłki odpalenie srubokrętem jak zawsze za pierwszym razem. Zasilator staną w płomieniach a ja na to o Kórwa..... Wiec spakowałem mobo w karton bios org. mam wwlonty w kość i zaniosłem do servis-u... :) I tu mnie panowie bardzo rozbroili . Poprosili mnie o urzyczenie procesora na sprawdzenie plyty bo AMD nie chandlują .I nie mają zadnego takiego proca na stanie. A i jeszcze sie pytali jak to sie stało że płyta zasilatory pali 2 im poszły już :) hehhe :) Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez pidzama1x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No to ładnie,fojerman by sie przydał do tej płyty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 .......no i chyba to by już było na tyle..............przykro mi...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...