QUBE Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mam taki problem uniflashem skopiowałem biosa do pliku old.bin po resecie komputera nie uruchamia mi się bios wygląda to jak bym wykasował jedynie kompa da się uruchomić z dyskietki startowej więc chciałem tego skopiowanego biosa wgrać spowrotem uniflashem tylko mam taki problem że wszystkie obcje w nim są nieaktywne proszę o pomoc błagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czyli jeszcze raz, zgrales bios na dysk i po resecie nie uruchamia Ci sie bios? Cos krecisz.Skoro startuje z dyskietki to jak moze nie uruchamiac sie bios? zastanow sie troche. Nie wiem co Ty tam psujesz i pewnie sie nie dowiem jak bedziesz tak opisywal co sie dzieje. Tutaj masz obraz dobrej dyskietki z ktorej powinno wszystko dzialac: http://www.abitfaq.it/Files/drdflash.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QUBE Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 już sobie sam poradziłem poprostu niwczytywał mi pliku z kąpią biosu ale ściągłem ze strony producenta najnowszego biosa i wszystko ruszyło dzięki za link pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...