weds Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam karte graf ( R9800 SE Xpert Vision ) na której założony jest Silenecer. Potrzebuje założyć spowrotem stary radiator tak żeby nie było żadnych śladów majstrowania no i mam kilka pytań : 1. Czym najlepiej zmyć paste silikonową ( standardową do Silencera ) ? 2. Mam taką czarną kwadratową podkładke, zrobioną jakby z gumy, mniejszą od rdzenia. Z jednej strony jest czysta a z drugiej lekko biaława i klejąca. Gdzie ta podkładka powinna być ? Raczej nie znajdowła się na rdzeniu bo na radiatorze nie ma odpowiedniego kształtu który by ta podkładka zostawiła w wartswie kleju... 3. Stary radiator był przyklejony za pomocą kleju termoprzewodzacego. Na itym forum ktoś powiedzieli mi aby użyć superglue żeby przykleić radiator spowrotem. Jak powinienem to zrobić aby było jak najmniej śladów- dać kropelke w jedno miejsce czy całość wyśmarować tym klejem ? Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez weds Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Superglue????????? A nie lepiej kupic klej termoprzewodzacy???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jak dasz klej to jak sciagną w serwisie to zauważą i bedzie kapica z gwarancji. Popytaj sie na forum ludzi, moze ktos bedzie miał takiego gluta zeby na to dac, chyba ze chcesz ja sprzedac to mozesz dac normalnej pasty i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A myślisz że tym w serwisie sie chce? mają to gdzieś, dla nich sie liczy kasa. A mają płacone od ilości wię sie nie przejmuj i oddaj w takim stanie w jakim masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...