KWS89 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Aloha! Piszę bo jestem ciekaw ile ciepełka wydaje na świat procek P4(i wszystkie jego odmiany) +Celek(oba na S473 bodajże). Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 sklep.benchark.pl Gdzies na tej stronie jest kalkulator, ale za cholere nie moge znalezc :/ Tez poprosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 polecam lekture www.intel.pl tam wszystko jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 sklep.benchark.pl Gdzies na tej stronie jest kalkulator, ale za cholere nie moge znalezc :/ Tez poprosze 1400402[/snapback] Na benchmarku jest ale kalkulator AMD!!! ;) Intela jeszcze nie widzilaem... a szkoda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 poszukaj na stronkach sklepów - komputronik, barwkomp etc. tam nieraz są podane ilości wydalane przez poszczególne proce. Sprawdź też na stronce intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ok, a mam pytanie,czy proc może sobie zwolnić(coś jakby dioda termiczna zmniejszająca prędkość procesora) przez niodpowiednie chłodzenie?? Pytam się bo coś słabo w w 3dm2001 mam (8,6k na o/c karcie) i w biosie temperature pokazuje mi ok. 50stopni po resecie kompa(a po włączeniu ok.40), miałem juz p4 1,5 które nawet po gruntownym o/c nie przekraczało 30stopni... I jeszcze jedno, moze za takie słabe wyniki odpowiada brak sterów do chipsetu (troche lamerskie ale prawdziwe :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 może zwolnić proc ma takie zabezpieczenie, ale jak masz prescota to temp. 50 stopni wydaje się być w normie a stery do chipsetu nie mają tu nic do znaczenia, raczej bios bo to on pokazuje temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 oczywiście ale jak miałem intela na płycie z chipsetem Via to dogrywanie sterowników tylu ide i AGP turbo dawało ogromnego kopa w wydajności w aplikacjach tak jest i w 3d marku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 może zwolnić proc ma takie zabezpieczenie, ale jak masz prescota to temp. 50 stopni wydaje się być w normie a stery do chipsetu nie mają tu nic do znaczenia, raczej bios bo to on pokazuje temp. 1401714[/snapback] Stery do chipsetu do temp nic nie maja... ale co do wydajnosci - to fundamentalnym wymogiem jest ich instalowanie :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Stery do chipsetu do temp nic nie maja... ale co do wydajnosci - to fundamentalnym wymogiem jest ich instalowanie :idea: 1401767[/snapback] no chyba to jest jasne dla wszystkich i nic tu tłumaczyć nie trzeba ale temperatury proca to one nie wskazują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Heh, ja mam najogrszy chipset pod słońcem SiS651, i właśnie w tym pies pogrzebany, niemam sterów :mur: Na płytce sa tylko jakieś debilne badziewa do AC'97 i modemu i karty graf(której nie używam- 1300 3Dm2001 :lol: ) jaki jest adres internetwy SiS?? PS. Pokombinuje z chłodzeniem proca, a ten który mam to jeszcze northwood) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 google 1 min i http://www.helpdrivers.com/ingles/listado/...SIS&perif=video pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) QPA, to są nie do chipsetu tylko do grafy, ehh, chyba się pobawie w pana Edka i bede szukał przyczyny w chłodzeniu. Dzieki i pozdrawiam Artur Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jaka jest optymalna temperatura P4?Proszę pomózcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie ma takiego czegos jak "optymalna temperatura"... Prosta zasada - im nizsza temperatura, tym lepiej :idea: :-) Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 QPA, to są nie do chipsetu tylko do grafy, ehh, chyba się pobawie w pana Edka i bede szukał przyczyny w chłodzeniu. Dzieki i pozdrawiam Artur 1402484[/snapback] :blink: gonna use google... hmm, 30 sec i proszę http://www.eagletec.nl/drivers.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...