Grimlock Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dzięki :D Właśnie chciałem Office'a 2007 obadać, ale spóźniłem się na betę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Pan/Pani to grzecznie zanotuje do celów statystycznych i powie że odblokowuje Ci ten serial na kolejne n-razy instalowań. I jedziesz dalej:)Ja zawsze jestem extremalnie miły jak aktywuje, ale seriala na kolejne aktywacje nie odblokowuje, tylko muszę dzwonić i dzwonić i znowu dzwonić. Trochę mnie wkurza, że muszę wklepać kod, słuchać palpitacyjnej "muzyki", czekać pół godziny na konsultantkę, wymieniać 100 absurdalnych przyjemności w stylu do usłyszenia (i tak ani ja jej nie poznam, jak zadzwonie za którymś razem, ani ona mnie (konsultantka)), i znowu przepisywać dyktowany serial, a przycisk na telefonie co 10 sekund naciskać przy tym nogą, bo kabel od telefonu za krótki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciałek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Wie ktos moze jak jest z licencja jezeli chodzi o integracje sterownikow razem z plyta instalacyjna? i na ilu komputerach moge zainstalowac tego windowsa? Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Ciałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 jest ktoś z PW komu udało się tak zdobyić windę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mam ogromną prośbę. Czy ktoś mógłby być tak łaskawy i podać swój login do programu (chociaż na PW jeśli się boi czy co). Problem tkwi w tym że straciłem maila w którym miałem swoje dane do konta i możliwe, że w jakiś sposób wywnioskuje jaki mógłby być mój login. Wysłałem również maila do osoby odpowiedzialnej za program na mojej uczelni ale chciałbym mieć również jakąś drugą opcję ;) Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciałek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 jest ktoś z PW komu udało się tak zdobyić windę? moj kumpel zdobyl :) wystarczylo wyslac jakiegos maila i za kilka dni mial login i haslo. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś mógłby być tak łaskawy i podać swój login do programu (chociaż na PW jeśli się boi czy co). Problem tkwi w tym że straciłem maila w którym miałem swoje dane do konta i możliwe, że w jakiś sposób wywnioskuje jaki mógłby być mój login. Wysłałem również maila do osoby odpowiedzialnej za program na mojej uczelni ale chciałbym mieć również jakąś drugą opcję Z góry dziękuje. Ty sobie zartujesz? :D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Jak wyslales maila do koordynatora, to pewnie dostaniesz odpowiedz. Z reguly loginy sa bardzo podobne do wydzialowych adresow mailowych - moze to Ci cos podpowie. Dodatkowo, na tej stronie, gdzie sie logujesz, mozesz zazyczyc sobie przypomnienia hasla. Wysylaja Ci wtedy maila (na adres, na ktory jestes zarejestrowany, wiec zapewne konto uczelniane) z loginem i haslem. EDIT: @ciałek - czemu zartuje? w koncu samym loginem wiele nie zawojuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Hmm bardzo Ciekawe sam bym chciał się na to załapać jednak nie wiem czy moja szkoła - niestety prywatna w dodatku studiuje w trybie zaocznym i ciekawi mnie to czy szkoła przystąpiła do takiego programu. W dziekanacie pojawię się dopiero po nowym roku bo jak na razie nie mam żadnych zjazdów i prawdę mówiąc nie mam się tam do kogo zwrócić. Piszecie tutaj że trzeba najlepiej zgłosić się do informatyka tym czasem w mojej szkole jest to kolo chyba po jakimś przeszkoleniu z którym nie można się dogadać a jedyne na czym się zna to akapity itp w wordzie więc z nim nie ma co gadać. Napisał bym meila do dziekanatu ale nie wiem jak go sformułować bo panie pracujące w dziekanacie dobrze nie wiedzą jak włączyć komputer - serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Ty sobie zartujesz? :D:D:D:D:D:D:D:DAni trochę nawet przez sekundę gdyż... EDIT: @ciałek - czemu zartuje? w koncu samym loginem wiele nie zawojuje ;)... costi bardzo dokładnie to wytłumaczył B-) Hmm bardzo Ciekawe sam bym chciał się na to załapać jednak nie wiem czy moja szkoła - niestety prywatna w dodatku studiuje w trybie zaocznym i ciekawi mnie to czy szkoła przystąpiła do takiego programu. W dziekanacie pojawię się dopiero po nowym roku bo jak na razie nie mam żadnych zjazdów i prawdę mówiąc nie mam się tam do kogo zwrócić. Piszecie tutaj że trzeba najlepiej zgłosić się do informatyka tym czasem w mojej szkole jest to kolo chyba po jakimś przeszkoleniu z którym nie można się dogadać a jedyne na czym się zna to akapity itp w wordzie więc z nim nie ma co gadać. Napisał bym meila do dziekanatu ale nie wiem jak go sformułować bo panie pracujące w dziekanacie dobrze nie wiedzą jak włączyć komputer - serio.Ja właśnie studiuje zaocznie, w niepublicznej szkole i jakoś mam dostęp do "frykasów" ;) Jeśli jesteś studentem informatyki lub podobnego kierunku to na 99% masz możliwość skorzystania z programu. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Piszecie tutaj że trzeba najlepiej zgłosić się do informatyka tym czasem w mojej szkole jest to kolo chyba po jakimś przeszkoleniu z którym nie można się dogadać a jedyne na czym się zna to akapity itp w wordzie więc z nim nie ma co gadać.chyba nie studjuje informy :) zadzwon do dziekanatu, bo to naogol przez dziekanat przechodzi w szkolach niepubliczznych spytaj sie o msdnaa jak rozdziawia paszcze i zajecza to niemasz raczej co liczyc na darmowa winde - no chyba ze triala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciałek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 no szczerze mowiac nie dalbym jakos swojego loginu komus innemu ;) tym bardziej, ze jeszcze mniej zwojujesz z czyims loginem i haslem jako pomocy w odzyskaniu swoich. bo co Ci to by dalo? :D Wie ktos moze gdzie znajde umowe licencyjna po polsku? ewentualnie jak to jest z ta integracja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mam pytanie odnośnie działania tej licencji. Mam dostępną Viste Business PL na 4CD. Czy jak ściągnę z p2p Viste PL w wersji DVD i użyję klucza z msnd to będzie wszystko legalne? Poza tym mam problem ze ściągnięciem XP prof, wywala mi błąd, mogę serial wpisać do jakiejś innej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...