Skocz do zawartości
Pawelek69

Windowsy Za Darmo + Inne Programy Ms!

Rekomendowane odpowiedzi

Pan/Pani to grzecznie zanotuje do celów statystycznych i powie że odblokowuje Ci ten serial na kolejne n-razy instalowań. I jedziesz dalej:)

Ja zawsze jestem extremalnie miły jak aktywuje, ale seriala na kolejne aktywacje nie odblokowuje, tylko muszę dzwonić i dzwonić i znowu dzwonić. Trochę mnie wkurza, że muszę wklepać kod, słuchać palpitacyjnej "muzyki", czekać pół godziny na konsultantkę, wymieniać 100 absurdalnych przyjemności w stylu do usłyszenia (i tak ani ja jej nie poznam, jak zadzwonie za którymś razem, ani ona mnie (konsultantka)), i znowu przepisywać dyktowany serial, a przycisk na telefonie co 10 sekund naciskać przy tym nogą, bo kabel od telefonu za krótki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ogromną prośbę. Czy ktoś mógłby być tak łaskawy i podać swój login do programu (chociaż na PW jeśli się boi czy co). Problem tkwi w tym że straciłem maila w którym miałem swoje dane do konta i możliwe, że w jakiś sposób wywnioskuje jaki mógłby być mój login. Wysłałem również maila do osoby odpowiedzialnej za program na mojej uczelni ale chciałbym mieć również jakąś drugą opcję ;)

Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest ktoś z PW komu udało się tak zdobyić windę?

moj kumpel zdobyl :) wystarczylo wyslac jakiegos maila i za kilka dni mial login i haslo.

Mam ogromną prośbę. Czy ktoś mógłby być tak łaskawy i podać swój login do programu (chociaż na PW jeśli się boi czy co). Problem tkwi w tym że straciłem maila w którym miałem swoje dane do konta i możliwe, że w jakiś sposób wywnioskuje jaki mógłby być mój login. Wysłałem również maila do osoby odpowiedzialnej za program na mojej uczelni ale chciałbym mieć również jakąś drugą opcję

Z góry dziękuje.

Ty sobie zartujesz? :D:D:D:D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyslales maila do koordynatora, to pewnie dostaniesz odpowiedz. Z reguly loginy sa bardzo podobne do wydzialowych adresow mailowych - moze to Ci cos podpowie.

Dodatkowo, na tej stronie, gdzie sie logujesz, mozesz zazyczyc sobie przypomnienia hasla. Wysylaja Ci wtedy maila (na adres, na ktory jestes zarejestrowany, wiec zapewne konto uczelniane) z loginem i haslem.

EDIT: @ciałek - czemu zartuje? w koncu samym loginem wiele nie zawojuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm bardzo Ciekawe sam bym chciał się na to załapać jednak nie wiem czy moja szkoła - niestety prywatna w dodatku studiuje w trybie zaocznym i ciekawi mnie to czy szkoła przystąpiła do takiego programu. W dziekanacie pojawię się dopiero po nowym roku bo jak na razie nie mam żadnych zjazdów i prawdę mówiąc nie mam się tam do kogo zwrócić. Piszecie tutaj że trzeba najlepiej zgłosić się do informatyka tym czasem w mojej szkole jest to kolo chyba po jakimś przeszkoleniu z którym nie można się dogadać a jedyne na czym się zna to akapity itp w wordzie więc z nim nie ma co gadać. Napisał bym meila do dziekanatu ale nie wiem jak go sformułować bo panie pracujące w dziekanacie dobrze nie wiedzą jak włączyć komputer - serio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty sobie zartujesz? :D:D:D:D:D:D:D:D

Ani trochę nawet przez sekundę gdyż...

EDIT: @ciałek - czemu zartuje? w koncu samym loginem wiele nie zawojuje ;)

... costi bardzo dokładnie to wytłumaczył B-)

Hmm bardzo Ciekawe sam bym chciał się na to załapać jednak nie wiem czy moja szkoła - niestety prywatna w dodatku studiuje w trybie zaocznym i ciekawi mnie to czy szkoła przystąpiła do takiego programu. W dziekanacie pojawię się dopiero po nowym roku bo jak na razie nie mam żadnych zjazdów i prawdę mówiąc nie mam się tam do kogo zwrócić. Piszecie tutaj że trzeba najlepiej zgłosić się do informatyka tym czasem w mojej szkole jest to kolo chyba po jakimś przeszkoleniu z którym nie można się dogadać a jedyne na czym się zna to akapity itp w wordzie więc z nim nie ma co gadać. Napisał bym meila do dziekanatu ale nie wiem jak go sformułować bo panie pracujące w dziekanacie dobrze nie wiedzą jak włączyć komputer - serio.

Ja właśnie studiuje zaocznie, w niepublicznej szkole i jakoś mam dostęp do "frykasów" ;)

Jeśli jesteś studentem informatyki lub podobnego kierunku to na 99% masz możliwość skorzystania z programu.

Edytowane przez [RONIN]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszecie tutaj że trzeba najlepiej zgłosić się do informatyka tym czasem w mojej szkole jest to kolo chyba po jakimś przeszkoleniu z którym nie można się dogadać a jedyne na czym się zna to akapity itp w wordzie więc z nim nie ma co gadać.

chyba nie studjuje informy :)

zadzwon do dziekanatu, bo to naogol przez dziekanat przechodzi w szkolach niepubliczznych

spytaj sie o msdnaa jak rozdziawia paszcze i zajecza to niemasz raczej co liczyc na darmowa winde - no chyba ze triala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no szczerze mowiac nie dalbym jakos swojego loginu komus innemu ;) tym bardziej, ze jeszcze mniej zwojujesz z czyims loginem i haslem jako pomocy w odzyskaniu swoich. bo co Ci to by dalo? :D

Wie ktos moze gdzie znajde umowe licencyjna po polsku? ewentualnie jak to jest z ta integracja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie działania tej licencji. Mam dostępną Viste Business PL na 4CD. Czy jak ściągnę z p2p Viste PL w wersji DVD i użyję klucza z msnd to będzie wszystko legalne? Poza tym mam problem ze ściągnięciem XP prof, wywala mi błąd, mogę serial wpisać do jakiejś innej wersji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi