Hora_Faza Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Znalazlem tylko foto pudelka :( http://pc.gamezone.com/gamesell/extras/e25806.htm Ma ktos moze jakies info? demko? Cos mi sie zdaje ze to bedzie bazowa giera ;) jeszcze link ze screenami: http://www.nova-inside.com/forums/showthre...&threadid=12453 Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Hora_Faza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzięki za informacje. Jestem wielbicielem serii delta force. Każda gra z tej serii wciągała mnie bardzo i z przyjemnością w nie grałem. Nie kupiłem jedynie JO bo nie lubie multiplayera :) Pozdrawiam fanów celowania w pojedyńcze pixele:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 hehe a ja licze ze bedzie dobry multiplayer :) bo w DF:BHD jest skopany kod sieciowy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek666PL Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Cze. Niektórzy już mogą "zakupić" DF:Xtreme. Ze screenów to wygląda jak Joint Operations (Screeny DF:X). Te same helikoptery, bronie i pojazdy. Według mnie to bardzo dobrze, bo J.O. miało zarąbistą grafikę, a co najważniejsze grywalność (miałem tylko przyjemność pograć w demko multiplayerowe, ale mapki dla 120 graczy to była niezła "wojna"). No właśnie - kto już grał i może coś o DF:X napisać. A najważniejsze - jak wygląda tryb multiplayer ? (nie qmam jak można grać w FPS w trybie single player i zabijać A.I., konfrontacja z drugim myślącym człowiekem to jest to - chociaż tutaj, w przypadku mapek na 120 graczy, to jest niezła rzeźnia). A najważniejsze, czy serwery są u producenta - tak jak w J.O. ? Ile osób może grać na jednej mapce ? Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy "zakupić". Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Tomek666PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 heh - no ja nie gralem w multi, ale za to poszarpalem troche w singla i nie powiem - calkiem przyjemnie mi sie szarpalo :] grafa nie powala - ale to duzy plus jak na mapce ma byc rzeczywiscie te 120 graczy :blink: roslinnosc tak jakos dziwnie z lekka mi ta z farkraja przypomina (oczywiscie okrojona) co do mapek to rzeczywiscie sa one pierdzielne - w jednej misji sobie ladnie pobiegalem. generalnie: fajna rozrywka w oczekiwaniu na 27.04 B) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 obejrzalem te skriny...jak dla mnie grafika jest DUŻO gorsza niż ta w JO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek666PL Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 obejrzalem te skriny...jak dla mnie grafika jest DUŻO gorsza niż ta w JO. 1401298[/snapback] No racja - całośiowo może gorsza, ale głównie chodziło mi o to, że zaimplikowali różne rzeczy z J.O. (te same helikoptery, ta sama trawa, te same drzewa, które na screenach wyglądają identycznie jak w J.O. - więc może w grze jest OK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To wyglada jak gra z roku 2000 z pixel shaderem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 To wyglada jak gra z roku 2000 z pixel shaderem 1401401[/snapback] DOKŁADNIE - NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 cs 1.6 tez nie ma super grafiki a graja w niego miliony ludzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 gra imo jest beznadziejna, grafa @ 2000r., AI jest takie slabe ze jak sie gra to sie chce zasmiac na smierc, zero fizyki (przynajmniej jak jechalem motocyklem i wyskoczylem na gorkach to motor trzymal sie ziemi niczym bylby do niej przyklejony super glue). NIE POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mimo wszystko chciałem sobie spróbować pograć po LANie w to cuś - da się jakoś ustawić grę omijająć NovaWorld?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Dzis rano wyszlo demko link , ja nie sse,bo nie lubie tej serii, ale podaje dla innych. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=delta+force Edytowane 17 Maja 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 1450250[/snapback] Po co mi podajesz topic, ktory zostal zalozony 19 dni po tym ?? Chyba 1 gra = jeden temat , komus nie chcialo sie szukac !! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Przecież ta gra to totalna kaszana ,jak tak porównałem pare screenow i 2 filmiki do B.H.D to wypadła strasznie jak na rok 2005 kapota szkoda dla tego dziadostwa miejsca na tweaku moze i była grą średniej klasy jak by wyszłą 2 lata temu Edytowane 17 Maja 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 fakt, powinienem był wkleić linka do tego tematu w tamtym temacie ;] tak czy inaczej któryś z tych tematów powinien zostać skasowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 mam pytanie do tych co grali, lub przeszli ta gre, mianowicie zacielem sie w 2 kampani w 2 misji ( exodus) jak wypelnic ten 1 cel ? czyli wejsc do rat's nest z tego miejsca ??pozabijalem wszytkich wypelnilem cel 2 i 3 a tego nie da rady, przeszedl ktos to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Już jakiś czas temu przeszedłem tą gierkę, ale szczerze mówiąc nie widziałem opcji multiplayer. Jak dla mnie za prosta i za krótka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wiem czy wiecie ale orginał kosztuje podobno tylko 49zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-Fuler Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witajcie nie mogłem znajść odpowiedniego miejsca na ten temat więcj wpisałem tu. Proszę pomóżcie!!Nie wiem jak grac w Delta Force:XTreme przez internet ;(. Dlatego proszę was o pomoc bardzo proszę o pomoc mój możecie napisać tu na PW lub na gadu-gadu 10512709 e-maila krzysiekfuler@gmail.com i skype krzysiek-fuler wszystkim będę bardzo wdzięczny. Proszę i Błagam pomóżcie!!! Z pozdrowieniami Krzysiek-Fuler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 wpierw robisz sobie update gry, start>wszystkie programy>novalogic>Delta Force... i masz tam Update novaworld (coś w tym stylu) po tym wchodzisz do gry, wybierasz zakładkę Multiplayer, pogram prosi o zalogowanie się, jeśli nie masz konta na NovaWorld zakładasz je tu https://www.novaworld.com/Welcome.aspx >klikasz w "sign up" ...pamiętaj że trzeba mieć oryginalny cd key ;) następnie logujesz się na zarejestrowane dane, user / hasło i masz już możliwość grania na oficjalnych serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 A wie ktoś jak założyć własny serwer ..:: Delta Force:XTreme ::.. ? Chce zagrać we własnym gronie kolegów a nie z tymi co akurat są na tym (wymuszonym) nova world. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...