Skocz do zawartości
Hora_Faza

Delta Force: Xtreme

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Znalazlem tylko foto pudelka :(

http://pc.gamezone.com/gamesell/extras/e25806.htm

Ma ktos moze jakies info? demko?

Cos mi sie zdaje ze to bedzie bazowa giera ;)

jeszcze link ze screenami:

http://www.nova-inside.com/forums/showthre...&threadid=12453

Edytowane przez Hora_Faza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za informacje. Jestem wielbicielem serii delta force. Każda gra z tej serii wciągała mnie bardzo i z przyjemnością w nie grałem. Nie kupiłem jedynie JO bo nie lubie multiplayera :)

Pozdrawiam fanów celowania w pojedyńcze pixele:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze. Niektórzy już mogą "zakupić" DF:Xtreme. Ze screenów to wygląda jak Joint Operations (Screeny DF:X). Te same helikoptery, bronie i pojazdy. Według mnie to bardzo dobrze, bo J.O. miało zarąbistą grafikę, a co najważniejsze grywalność (miałem tylko przyjemność pograć w demko multiplayerowe, ale mapki dla 120 graczy to była niezła "wojna"). No właśnie - kto już grał i może coś o DF:X napisać. A najważniejsze - jak wygląda tryb multiplayer ? (nie qmam jak można grać w FPS w trybie single player i zabijać A.I., konfrontacja z drugim myślącym człowiekem to jest to - chociaż tutaj, w przypadku mapek na 120 graczy, to jest niezła rzeźnia). A najważniejsze, czy serwery są u producenta - tak jak w J.O. ? Ile osób może grać na jednej mapce ? Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy "zakupić".

Edytowane przez Tomek666PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh - no ja nie gralem w multi, ale za to poszarpalem troche w singla i nie powiem - calkiem przyjemnie mi sie szarpalo :]

grafa nie powala - ale to duzy plus jak na mapce ma byc rzeczywiscie te 120 graczy :blink:

roslinnosc tak jakos dziwnie z lekka mi ta z farkraja przypomina (oczywiscie okrojona)

co do mapek to rzeczywiscie sa one pierdzielne - w jednej misji sobie ladnie pobiegalem.

generalnie: fajna rozrywka w oczekiwaniu na 27.04 B)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obejrzalem te skriny...jak dla mnie grafika jest DUŻO gorsza niż ta w JO.

1401298[/snapback]

No racja - całośiowo może gorsza, ale głównie chodziło mi o to, że zaimplikowali różne rzeczy z J.O. (te same helikoptery, ta sama trawa, te same drzewa, które na screenach wyglądają identycznie jak w J.O. - więc może w grze jest OK)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra imo jest beznadziejna, grafa @ 2000r., AI jest takie slabe ze jak sie gra to sie chce zasmiac na smierc, zero fizyki (przynajmniej jak jechalem motocyklem i wyskoczylem na gorkach to motor trzymal sie ziemi niczym bylby do niej przyklejony super glue). NIE POLECAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież ta gra to totalna kaszana ,jak tak porównałem pare screenow

i 2 filmiki do B.H.D

to wypadła strasznie jak na rok 2005 kapota

szkoda dla tego dziadostwa miejsca na tweaku

moze i była grą średniej klasy jak by wyszłą 2 lata temu

Edytowane przez magx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie do tych co grali, lub przeszli ta gre, mianowicie zacielem sie w 2 kampani w 2 misji ( exodus) jak wypelnic ten 1 cel ? czyli wejsc do rat's nest z tego miejsca ??pozabijalem wszytkich wypelnilem cel 2 i 3 a tego nie da rady, przeszedl ktos to ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie nie mogłem znajść odpowiedniego miejsca na ten temat więcj wpisałem tu.

Proszę pomóżcie!!Nie wiem jak grac w Delta Force:XTreme przez internet ;(.

Dlatego proszę was o pomoc bardzo proszę o pomoc mój możecie napisać tu na PW lub na gadu-gadu 10512709 e-maila krzysiekfuler@gmail.com i skype krzysiek-fuler wszystkim będę bardzo wdzięczny.

Proszę i Błagam pomóżcie!!!

Z pozdrowieniami

Krzysiek-Fuler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wpierw robisz sobie update gry, start>wszystkie programy>novalogic>Delta Force... i masz tam Update novaworld (coś w tym stylu)

po tym wchodzisz do gry, wybierasz zakładkę Multiplayer, pogram prosi o zalogowanie się,

jeśli nie masz konta na NovaWorld zakładasz je tu https://www.novaworld.com/Welcome.aspx >klikasz w "sign up" ...pamiętaj że trzeba mieć oryginalny cd key ;)

następnie logujesz się na zarejestrowane dane, user / hasło i masz już możliwość grania na oficjalnych serwerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi