onkel qbson Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mam zamiar dokupić dysk właśnie w tych granicach. Jakies propozycje? Nie ważne czy ATA czy SATA. Od zawsze w moim kompie siedziały westerny i jestem zadowolony, ale nie interesowalem się tym działem dawno dlatego proszę o fachową pomoc ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mylisz się. Tak naprawdę odrobinę ważne czy ata czy sata. Jakiej wielkości ? A ile potrzebujesz ? Odpowiedz sobie sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 wiem, że jest rożnica....... <_<' mowie poprostu, że mi wsio rybka. Potrzebuje cichego, wytrzymałego i szybkiego dysku bez jakiś kosmosów... no i żeby się potwornie nie grzał co do wielkości to napisałem 70-100 GB Mówie, że nie jestem w temacie, więc napisałem taki przedział bo wielkość, nie zawsze znaczy jakość. co do przeznaczenia ma to być zwykły dysk do trzymania danych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Heh co do twojej wypowiedzi o wielkości to tym bardziej się przyczepię i jeszcze raz powtórzę: A jaki chcesz? Codzi o to, ze dyski np 80-120-160 Gb są robione przez producentów przeważnie w tej samej technologii i tylko od ciebie zalezy ile chcesz mieć miejsca. Nie chwaląc swojego heh, obecnie nie powinieneś się zawieść kupując twardziela Hitachi lub Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...