tburdzy Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Cze, chcialem sie spytac czy wiecie gdzie mozna znalezc najstarsze mario to z pegasusa, szukalem w paru miejscach ale zawsze albo jakis emulator albo wersja jest zmieniona, a mi chodzi o ta najstarsza, jak ktos wie to niech wrzuci linka albo cos , tak wogole to dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) czy to nie powinno być w dziale gry :?: Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Dex'ior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kiedys jeszcze jakies 2tygodnie temu mialem cala plyte z grami na pegasusa bylo tam ich ponad 1500!!! Mario bros bylo chyba z 5 wersji. Musisz wiecej szukac w wyszukiwarce wpisuj dodatkowo "romy" lub "room" czy jakos tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 jak bedziesz mial to daj znac :D z checia bym sobie pogral :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voukodlak Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Cze, chcialem sie spytac czy wiecie gdzie mozna znalezc najstarsze mario to z pegasusa, szukalem w paru miejscach ale zawsze albo jakis emulator albo wersja jest zmieniona, a mi chodzi o ta najstarsza, jak ktos wie to niech wrzuci linka albo cos , tak wogole to dzieki z gory. 1400810[/snapback] PolecamLink. Wszustko o emulatorkach, konsolkach i automatach. No i ludzie bradziej zorientowani skad ciagnąc romy. Ja polecam mirca albo emulka. Aha i o ile mi wiadomo to Pegasus to takie zhackowane NES. A jesli masz "oryginalnego" Pegasusa to zajrzyj na allegro. Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Voukodlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...