bart132 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ta czytalem metro... Niezle ich zjechali. Zreszta ogolnie rzecz biorac sam jesstem zdegustowany tym co pokazało niby tak potęzne orange... Historia lubi sie powtarzac... Najpierw ebay, teraz orange... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Własnie to samo chcialem napisac ;] Mozna wgrac logo orange - przynajmniej tak piszą 1657426[/snapback]Ale kicha :/ Tam jest napisane ze mozna pobrac bezplatnie logo ze strony www, orietuje sie ktos gdzie dokladnie sie ono znajduje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ta czytalem metro... Niezle ich zjechali. Zreszta ogolnie rzecz biorac sam jesstem zdegustowany tym co pokazało niby tak potęzne orange... Historia lubi sie powtarzac... Najpierw ebay, teraz orange... eh 1659351[/snapback] dużo szumu o nic po prostu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a wiecie moze kiedy zmieni sie to logo?? mam karte sim inteligent i jak narazie to nic sie nie dzieje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) kolega wczoraj kupil nowa 3100 z zestawem startowym i juz ma na wysw. orange (chociaz w recznym wyszukiwaniu sieci nie znajduje orange tylko idea), stare karty wciaz logo ideii Edytowane 21 Września 2005 przez medievil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ja mam w domu 3 komorki IDEI wszystkie maja karte simteligent i tylko na jednej jest ORANGE (IDEA MIX) a pozastalem abonament i pop nadal IDEA wiec tez nie wiem od czego to zalezy...moze przyznaja ten napis losowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 u mnie po reboocie tel. pojawilo sie orange ;) ale tak jakos pusto na tym wyswietlaczu bylo wiec sobie dopisalem "pomaranczowego dnia" ;F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 U mnie 3 telefony na abonament (aktywacja niecale 2 tygodnie temu) rano przywitaly logiem Orange. 8 miesieczny POP nadal wywala IDEA. Zreszta, co to za roznica co bedzie mial na wyswietlaczu, ja i tak widze wlasna tapete zamiast loga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 To Orange to jedna wielka lipa! Mój kolega chcąc przedłużyc umowę, chciał wybrać sobie nowy telefon (SE K700i) był w dwóch salonach Orange. W obydwóch salonach dostał odpowiedź, że jeszcze nie mają telefonów i nic dokładnie nie wiedzą o ofertach i warunkach. Jednym słowem: porażka! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Dobrze, ze mam prepaida i nie musze sie wiazac na dluzej z idea/orange. Raczej przjede na ere - jesli orange nie zrobi ciekawszej oferty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 To Orange to jedna wielka lipa! Mój kolega chcąc przedłużyc umowę, chciał wybrać sobie nowy telefon (SE K700i) był w dwóch salonach Orange. W obydwóch salonach dostał odpowiedź, że jeszcze nie mają telefonów i nic dokładnie nie wiedzą o ofertach i warunkach. Jednym słowem: porażka! :-| 1662830[/snapback] Bo SE K700i jest dla "wybrańców" ;) Aparat schodzi jak ciepłe bułeczki i właściwie zawsze ten, który jest na sklepie jest już przez kogoś zaklepany. Mój kumpel tak sobie załatwił aparat. Koledze proponuję zadzwonić najpierw na infolinię, oni tam mają najwyższy poziom negocjacji, i poprowadzić rozmowę tak, żeby konsultant sam ustalił, do którego salonu kolega ma się udać po K700 ;) A potem już reszta w rękach "sprawiedliwości" ;) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Narazie moge z calą pewnoscia powiedziec, ze Orange ma fajne reklamy :lol: Check it out;] Orange wciaz zaskakuje mnie swoimi spotami;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...