Alexander_ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witam jestem nowy na forum jak widac, mam zapytanie, znalazlem niedawno pewien ciekawy screenshot i jestem ciekaw jak takie cos zrobic u siebie. Oto on: Screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 nie wiem ale chetnie sie sam dowiem ide szperac za tym w necie jak sie dowiesz sam to daj linka pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czego to ludzie nie wymyślą :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 huehueheuheuheuhhh no mi sie poodoobaa :D z windowsem chyba mozna wszystko, ciekawe jak wyglada ta pierwsza opcja w uzyciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 takie coś najłatwiej zrobić w photoshopie lub nawet paincie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 poszperaj w necie na jakichś stronach tweakowych WIndowsa takie rzeczy uzyskuje się poprzez edycję zapisów w rejestrze, niestety trzeba po prostu wiedzieć gdzie dokonać zmian, jeśli jesteś początkujący jak twierdzisz, zachowaj przy tym szczególną ostrożność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 cos podobnego znalazłem tutaj moze to w czym pomoże :D http://www.agavk.p9.pl/strony/win_prawy.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 doktorwlodek napisał(a): takie coś najłatwiej zrobić w photoshopie lub nawet paincie 1401620[/snapback] Zgadzam się :-P. Ale widzem, że aston jest zainstalowany - to może być wskazówka, nim można robić różne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...