Ouara Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 pytanie, też dziurawy jak ser szwajcarski? :-) firefox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Coś przeterminowane (16.04) te Twoje nowości ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nowy to był kilka dni temu. Teraz to już jest stary i dziurawy jak ser szwajacarki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mnie denerwuje, ze nie umiem sobie poustawiac zakładek tak, jak to miałem w Maxthon... Ale tak ogolnie, to jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jak poustawiać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnogrodzian Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) EDIT Mnie denerwuje, ze nie umiem sobie poustawiac zakładek tak, jak to miałem w Maxthon... Ale tak ogolnie, to jest OK hehe wiem dokladnie o co chodzi, tez uzywalem przez dluzszy czas maxthona sciagnij sobie to rozszezenie do FF: Tab Mix Jest tam opcja przeciagania zakladek (EDIT: TABS nie BOOKMARKS). PS. Mam angielskiego FF :P u innych ludzi gdzie instalowalem polskiego zauwazylem ze rozszezenia instaluja sie np. po czesku jak nie maja polskiego jezyka :lol: Zreszta lubie angielski i wole programy w oryginalnym tlumaczeniu B) Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Ciemnogrodzian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tak jakbyś zacytował niewłasciwą osobę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 sciagnij sobie to rozszezenie do FF: 1402335[/snapback] To nie są zakładki, tylko panele. Zakładki (bookmarks) to "ulubione". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnogrodzian Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak jakbyś zacytował niewłasciwą osobę. 1402439[/snapback] tak jakby masz racje ;) zly przycisk wcisnalem i nie patrzylem na gore postu hehe To nie są zakładki, tylko panele. Zakładki (bookmarks) to "ulubione". ok, my bad skojarzylo mi sie jakos ze zakladki to tabs, bookmarks to dalej dla mnei ulubione "favourites" coz pewnie tak zostanie. Moze to lepsze bedzie Sort bookmarks, btw sa tam tez inne rozszezenia do "zakladek" B) EDIT. Przeczytalem posta fipa15 jeszcze raz i wydaje mi sie ze mu chodzi jednak o te same zakladki o ktorych ja pisalem, jestem teraz tego prawie na 100% pewien, mnie to tez uderzylo na poczatku po przesiadce z maxthona ze nie moge tabs'ow przenosic sobie, dopiero potem znalazlem rozwiazanie. Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Ciemnogrodzian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja uzywam Tabbrowser Extensions PL. Czesc ustawien juz zblizylem do starej nakładki na IE, ale to jeszcze nie to. Brakuje mi otwierania w tle nowego panelu po kliknięciu PPM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnogrodzian Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Byles na tej stronie co ci podalem ??? Tab mix to polaczenie: Parts of the code of Tab Mix are taken from the following extensions: * TBP lite 0.6 * Tabbrowser Preferences 1.0.0 * Minit (drag + indicator) * Minit 20040920_pass3 * Tab X 0.5 * Flowing Tabs 0.4 * Scrollable Tabs 0.1 * Focus Last Selected Tab 0.8.1 * Tabbrowser Extensions 1.12.2004120802 * Morac's enhanced version of Tab X 0.5 * Click2Tab 0.9.1 * Undoclosetab 20041125.2 * Undoclosetab enhanced 20041126 * Single Window 1.4 No chyba ze bedzie ci polskiego brakowac to wtedy nie polecam. Takie cos jak piszesz to mam w menu pod PPM. Moge tez linka do strony przeciagnac musza lekko i otwiera sie w nowym "tab'ie". Co do tlumaczenia zakladka to wiem czemu mi sie tak kojarzylo: zakładka tab [comp.] z http://www.dict.pl/plen?word=tab〈=EN lub zakładka bookmark tez z http://www.dict.pl/plen?word=bookmark&lang=EN hehe badz tu madry czlowieku, fakt ze jest zaznaczone ze chodzi o terminologie komputerowa (jak to brzmi ;) ) Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Ciemnogrodzian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie byłem, po angielsku troche rozumiem, wiec to nie chodzi o polski jezyk, ale to rozszerzenie co ja mam jest dosc mocno rozudowane i z tego co widze, to zawiera wiekszosc funkcji rozszerzen wypisanych przez Ciebie. Ustawilem, ze mam wszystko w jednym oknie, ze przewijam kółeczkiem, mam zapamietywanie zamknietych paneli itd. Tak jak pisałem, nie wiem tylko, jak edytować menu podręczne... EDIT Przeciaganie linków też mam... Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnogrodzian Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 o widze ze tez masz ciekawe bede musial sprobowac kilku (bbcode najbardziej), mialem flashgot ale wycialem bo mi mass downloadera nie obslugiwal :( a minit jest lepsze od tego z tab mix ale sie gryzly jakos, disable targets nie jestem 100% pewien ale moze zwalniac troche bo z tego co czytalem analizuje strony na obecnosc "blank targets". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 BBCode polecam, bardzo sie przydaje. Disable targets for downloads w takim razie usuwam, bo az tak bardzo czesto mi sie nie przydaje, zebym nie mogl zamknać pustego panelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnogrodzian Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 hehe ja tam to najpierw przetestuje bo moze moja teoria jest do d... a moze nie ma duzego wplywu na szybkosc otwierania stron, w koncu adblock tez troche zwalnia ale bez niego zyc ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 BBCode polecam, bardzo sie przydaje. 1403583[/snapback] Zamiast BBCode polecam BBCodeXtra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A co takiego lepszedgo wnosi, zebym miał zmieniać? moje ma potrzebne funkcje i jest po polsku. Co lepszego ma Twoje rozszerzenie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnogrodzian Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) A co takiego lepszedgo wnosi, zebym miał zmieniać? moje ma potrzebne funkcje i jest po polsku. Co lepszego ma Twoje rozszerzenie...?sprawdzilem obydwa, chyba jednak BBCodeXtra jest lepszy, owszem oryginal ma "usmieszki" a wersje extra nie. Jednak u mnie sa one zbugowane, jak sie pojawia po lewej stronie menu to nie moge na nie wejsc bo "znika" menu hehe, sa po prostu za daleko od menu - tak mi to wyglada. PS. jak sie szybko mysza przesunie to udaje sie czasem ze menu nie zniknie :lol: chyba jednak wole wersje extra, zawsze moge uzyc buziek z boku pola edycyjnego Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Ciemnogrodzian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Problem z menu to nie wina BBCode/BBCodeXtra, tylko innego rozszerzenia. Nie pamiętam już, które rozszerzenie powodowało takie problemy. Co lepszego ma Twoje rozszerzenie...? 1404022[/snapback] No jak to co - jest eXtra. :D Ma więcej funkcji niż BBCode. Z tego co wiem - BBCodeXtra jest tylko po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...