Robi25 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mam zainstalowany system WinXP+Sp2 PL, karta graficzna GigaByte Radeon 9550 128/128 sterowniki do karty ATi Catalyst 5.4, monitor LITEON LitePanel 150. Problem jest następujący jeżeli chce włączyć AGP na 8 daje zastosuj ponowny restart i jak sprawdzam mam ponownie komunikat Bieżąca prędkość AGP Off. Czy to jest normalne?? czy przy panelu LCD nie moge mieć prędkości AGP x8?? Wcześniej miałm monitor CRT Samsung SyncMaster 17" 765MB i prędkość AGP była 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a w biosie jak masz ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 sprawdz sterowniki od plyty gluwnej moze trzeba wgrac sterownik od AGP, to tak oprucz tego co napisal kolega na gurze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 @alberto56 ortografia sie klania ;) Podlacz jeszcze raz CRT i sprawdz czy AGP sie zmienilo? Jesli tak to podlacz jednoczesnie dwa monitory i sprawdz jeszcze raz. Do tego radze wyczyscic calkowicie system ze sterownikow ATI np. Driver Cleaner'em 3. Potem jeszcze raz zainstalowac sterowniki. Mozliwe ze cos sie w nich pochrzanilo. Do pelnego sprawdzenia przydalby sie reinstal windy ale to ostatecznosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 już wswzsytko działa zmieniłem tylko sterowniki od płyty głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...