Bartes Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mam ja sobie prezentację w PowerPoincie 2003 która rozpoczyna filmik. Filmik jest dodany normalnie, poprez "Wstaw" z okreslonej lokalizacji. Problem w tym że muszę to dzieło nagrać na płytke i chciałbym żeby sekwencja filmowa była odtwarzana równiez na innym komputerze. Mógłbym nagrać film na płytę, podać jego ścieżke dostępu inagrać prezentację ale problem polega na tym że napędy CD są pod róznymi literkami w różnych kompach :mur: Jak sprawić żeby np prezentacja odtwarzała film z katalogu głównedo płyty (u mnie np E:) bez względu na literkę napędu? to pracka dyplomowa i chciałbym wszystko dopiąc na cacy. Dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jezeli film będzie w tym samym folderze co prezentacja to powinno go odtwarzać beż zadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja mam taki problem ze jak wstawie plik video, np avi i poszcze prezentacje, to slajd w filmem jest bez glosu i lece parenascie razy szybciej. Wiecie co moze byc tego przycznyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...