apollan Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Mam dylemat. Mam również możliwość posiadania Neca e228 lub e313. I tu mnie zamurowało. Ja nie widze żadnych rożnic w możliwościach telefonów. Ale może coś użytkownicy poradzą którego Neca wybrać? Mnie się bardziej podoba e313 ale z kolei w e228 jest mnie rzeczy które mogłyby się zepsuć(brak obrotowej kamery). I który wybrać? Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez apollan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 I kupiłes jakis z tych telefonów:> ?? bo się zastanawiam równiez nad e313, a że post dawny to może coś już wiesz który lepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 o jaaaaa ludzie ale wy macie problemy niedlugo beda posty, " jaki kolor skarpetek mam dzis zalozyc" :D co to za pytanie (zreszta bylo poruszane juz 1000000000000 razy ;) ) odpowiedz jest prosta e228 mniejszy, 2 kamerki ;) (lepiej 2 niz jedna :D:D:D) a w "srodku" te telefony sa identyczne!!! maja takie same baterie, ekrany, woogle wszsyto maja takie same oprocz obudowy!! pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...