AndiDVB Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 siemka mam taka karte bo skladam cichy zestawa HTPC i moje pytanko czy do tej karty musi byc wiatrak czy wystarczy sam radiator karte nie bedzie krecona . Na niej beda lecic DVD i Divx tylko to . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von_Paulus Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Hej powinno spokojnie działać z pasywnym. Ja widziałem u kogoś 9000pro z założonym niewielkim radiatorem nb32 i działał bez problemu. Nie był to wprawdzie aiw ale to chyba nie robi różnicy - trzeba oczywiście pamiętać o przyzwoitej wentylacji w budzie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zgadzam sie z przedmówcą w 100%.. niby karta nie potrzebuje super chlodzenia ale przwiew musi być inaczej "jej ciepło ją zabije" bo bedzie ciagle u jej boku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) nie ten temat powinno być ok ale po oglądaj galerie gfx w dziale modding takie radiatory jak tam bez wiatraka i możesz kręcić osobiście polecam radiatory od intela Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez bober9035 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zalezy jaki masz ten radiatorek. Jak karta byla firmowo bez wiatraczka to logiczne ze bedzie chodzic, ale jak byla firmowo z wiatraczkiem, to w radiatorze mozesz miec jaką dziure, ktora ogranicza liczbe zeberek. W takim przypadku proponuje zrobic sobie swoj radiator (ja przerobilem radiator z socketa A), nie wyglada estetycznie ale chlodzi jak marzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...