Trzeciaq Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Fabrycznie na matrycy jest jeden subpixel. I jakie jest prawdopodobienstwo czy zasada ze beda sie pojawiac nastepne na niej ? Swieci na czerwono ten "maly gnojekt" . Ktos mial podobne doswiadczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam to samo, nie powinny sie juz wiecej pojawiac... Ale jesli to na gwarancje mozesz oddac jak masz 5 subpixeli na calej matrycy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeciaq Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Wymienia mi na nowego tylko najpierw musza je oclic ;D ale sprzecik chodiz naprwde niezle. http://www.e.pl/product/Asus_A4540KBH/Pro_ID=1491 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mój ausik ma czystą matryce :) A sprzęcić fajny kupiłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja sie juz do mojego przyzwyczailem... Nie chce mi sie czekac na wymiane matrycy, a subpikselik czerwny mam w takim miejscu, ze go i tak nie widze i nie przeszkadza mi wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...