metal Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zastanawiam się nad tymi pamiątkami warto je kupić? Czy ktoś już się tym bawił? Dodam, że żadnego extrem oc nie będzie :] bo proc i pł.główna nie pozwalają na to eeeh [ale może kiedyś... :] hehe] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zastanawiam się nad tymi 1401890[/snapback] ...pewnie warto!( w O.C klęska...mój podpis), a jeśli wolisz taniej to... http://www.mbc.waw.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) ...pewnie warto!( w O.C klęska...mój podpis), a jeśli wolisz taniej to... 1402011[/snapback] ale ty masz inne pamięci :] a mi chodzi dokładnie o tą pamięć którą napisałem Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Odpowiem ci jednym zdaniem - opłaca się. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mam je w dualu - śmigają jak cholera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...