Sandstorm Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Siemka szukalem juz wszedzie ale nie znalazlem chocby wzmianki o takim problemie. Otoz w pewnym momencie (mniej wiecej jak zainstalowalem service packa 2 z innymi updatami, ale to chyba nie przez to) zaczely mi sie wieszac filmy rmvb a takze niektore aviki (jak pozniej wykrylem, tylko te zakodowane kodekami mediaplayera 9). Probowalem juz reinstalki systemu, formata, wczesniej mialem mediaplayer 10, teraz mam mediaplayer 8 z kodekami z 9, mam zestaw kodekow codec7.8i_nt wczesniej mialem Codecs6005_allin1 plus oryginalny xvid i divxpro. Teraz nie instalowalem service packa 2, tylko jakies same krytyczne apdejty i problem nadal mam. Z tym ze rmvb wieszaja sie zawsze a mp9, powiedzmy, pol na pol. Moj sprzecior to Barton 2500+@3000 (2155 mhz) Asrock k7s8x z oryginalnym biosem 10.07.2003 GF FX 5200 TDI niepodkrecany 512 RAM Kingston 400 WinXP Grafika omega drivers 1503 DX9 moze istotne bedzie ze mniej wiecej kiedy zaczelo sie to dziac z jakiegos powodu przestalo mi dzialac TVOUT mimo ze nic nie robilem z grafika. Plus moze jak ktos wie dlaczego np w CSie gdy ktos rzuci smoke a ja w niego wejde to mi grafika "skacze" tzn mam mniej wiecej 2 centymetrowe pasy na ekranie, jeden pas smoke drugi pas normalnie (jakby nie bylo smoke) i zmieniaja sie one miejscami ale tylko jak sie ruszam. To samo sie dzialo w Doomie 3 w ciemnosciach (czyli w sumie non stop). Nigdzie indziej tego nie zauwazylem. Ale najbardziej przeszkadza mi to wieszanie kompa, bardzo prosze o pomoc EDIT acha nie napisalem dokladnego objawu. No wiec zawsze jest tak ze czy jest cisza czy nie, obraz sie wiesza, w glosnikach slychac "buczenie" i komp nie reaguje na klawiature (trzeba resetowac). Nie wazne czy ogladam w oknie czy full screen Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Sandstorm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandstorm Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 pls help ktos !!! wczoraj mi sie lineage zawiesilo w ten sam sposob dokladnie (2 razy) wiec to nie tylko filmy... co to moze byc ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Wywal omegi, wrzuc det 56.xx lub 66.xx tylko nie 66.93!! Sciagnij WMP10 i zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandstorm Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 na WMP10 wszystko sie zaczelo wywalalem juz omegi, instalowalem det 43.45, 56.64, 56.72 i 56.63. sprobuje jeszcze 66.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A jaki masz zasilacz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...