yogi186 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Qmpel mi się pyta czy ma to brać : http://allegro.pl/show_item.php?item=8026947 chodzi mu o to czy : wykręci tego Celka rzeczywiście na 466, czy działają "dwustronne" Ramy itd........i ogólnie czy to dobry zakup będzie ? PS. to jest niby REV 1.0 z najnowszym biosem - to coś zmienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 na 540 to kazdy celek jakiego widzialem chodzil nawet chodzily na fsb 125 ale wiecej jush nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Dwustronne ramy na 99& w tym nie pójdą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Dobra wiem, już że RAMy na 99% nie pójdą, że sie da go wykręcić na TEJ PŁYCIE ( ? )na maxa. Ktoś mógł by powiedzieć coś więcej (Szczególnie o tym REV 1.0 ? ) ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Qrde nikt mi więcej nie pomoże ? Nie wierze że nikt nie miał tej płytki :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mi wogóle ten link nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Koleś wycofał aukcje qrwa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mi nie chodzi ten link :( Ale szczerze nie radze kupowac ani celka 300 ani 366 wlasnie sie tego pozbywam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mi nie chodzi ten link :( Ale szczerze nie radze kupowac ani celka 300 ani 366 wlasnie sie tego pozbywam Dlaczego nie radzisz ? Oba modele chodzą na magistrali 100Mhz bez żadnych problemuff :-). A sprzęt jest dla qmpla, chce włożyć mała kasę a mieć coś koło ~500Mhz . Więc tylko to mi pozostało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...