Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 czy w tej plaskiej klawiaturze logitecha mozna jakos wyciagnac klawisze? ;] chodzi mi dokladnie o jeden przycisk ktory mi sie zablokowal ( prawdopodonie jakis kawalek ciasteczka albo cos mu przeszkadza ;] ) i mam pytania czy mozna wyciagnac jakos klawisz z tej klawiatury? jakim sposobem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ok.. mozna .. ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jasne że można ;D Mam tą klawiaturke już od kilku dobrych miesięcy, i na samym początku zauważyłem, że plastik koło 4 (z klaw. numer.) jest podniesiony, tzn nie przylega do całości. Musiałem wyciągnąć czwóreczke :lol: i rozwiązać problem. Przy okazji: twardo sie trzymała ta czwórka :rolleyes: Myślałem że klawisz się rozp.... Ale wszystko jest ok ;) I jeszcze raz wyciągałem 0, bo brat pożerał ciastka nad klawą :mad: pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...