siwus Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Gdy chce zainstalowac daemon tools 347 to gdy juz konczy instalowac to wyskakuje mi blad: device setup error: code 25009 (0x61b1), -536870389 (0xE 000020B). Contact your support personnel. Ale gdy wczesniej instalowalem daemona 300 to normalnie działał ale ten nie chce!!! i to nie wina że program uszkodzony bo sciągałem z 10 serverów, i za każdym razem to samo! Prosze pomóżcie mi!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Sprobuj troszke starsza wersje lub nowsza (jesli juz jest). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) starsza wersja np.DAEMON 3.44 też nie działa nowszej nie ma, ale ja i tak potrzebuje 3.47... niech mi ktoś pomoże bom zdesperowany jest... :mur: Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez siwus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Moze z jakims innym wirtualnym napedem sie gryzie...? Z Nero lub Alcohola.. Ostatecznie format c: i Deamon na czysty system z SP2 - musi dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 no w sumie mam i alkohola 120% i nero6.0 więc czy rozwiązaniem byłoby odinstalowanie nero??bo alkohola już usunąłem i dalej jest to samo! to był jakiś starszy alkohol a gdy wczoraj chciałem zainstalować tego najnowszego to znów ten sam błąd... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 i co żaden EKSPERT już się nie wypowie na ten temat?? myślałem że pomożecie bo nie wiem co mam zrobić a tu nic.... POMOCY :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) i co żaden EKSPERT już się nie wypowie na ten temat?? myślałem że pomożecie bo nie wiem co mam zrobić a tu nic.... POMOCY :mur: 1428169[/snapback] Kurde a sam przez tyle dni nie raczyłeś poszukać rozwiązania twojego problemu :mur: ?? Sam miałem podobne trudności (zarówno z Daemonem 3.47 i Alcoholem 1.9.5.2802), ale jakoś sobie poradziłem... Props tego Alcohola 120% wchodzisz w C:\Windows\system32\drivers i usuwasz pliki a347scsi i a347bus. Następnie start\uruchom\regedit znajdujesz HKey_Local_Machine\System\CurrentControlSet\Services i usuwasz 2 klucze a347bus i a347scsi. Restart. Alkohol po tym zabiegu powinien już ci się zainstalować. Co do Daemona zainstaluj jv16 Power Tools najlepiej w wersji 1.5 i wyczyść rejestr ze śmieci po nim... powinno zadziałać. Tak więc ekspercie napisz czy zadziała :-P Edytowane 5 Maja 2005 przez Kosiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ty kosiarz weś nie kozacz EKSPERCIE bo sam nie potrafiłem rozwiązać i to co napisałeś nic nie pomogło więc weś idz skoś trawę przed swoim śmietnikiem buhehehe Kosiarz CWANIAK :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ty kosiarz weś nie kozacz EKSPERCIE bo sam nie potrafiłem rozwiązać i to co napisałeś nic nie pomogło więc weś idz skoś trawę przed swoim śmietnikiem buhehehe Kosiarz CWANIAK :lol: 1428321[/snapback] jestes zalosny. najpierw prosisz o pomoc a gdy ktos cos zasugerowal to od razu go zjechales - naucz sie troche kultury i dopiero wtedy zapraszam na tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 siwus, wyluzuj trochę, bo jeszcze kilka debilnych tekstów, obrażających ludzi, którzy chcieli ci pomóc i będziesz mógł tylko czytać forum. Nie żartuję, pilnuj się, bo jesteś na liście użytkowników pod obserwacją. Ze mną też nie dyskutuj lepiej, bo każdą polemikę niezwiązaną z tematem uznam za OT i posypią się procenty, tudzież inne fajne i młodzieżowe sposoby poskramiania pieniaczy. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kurde a sam przez tyle dni nie raczyłeś poszukać rozwiązania twojego problemu :mur: - przez to kosiarzowi napisałem to bo skoro się pytam to znaczy że nie mam pojęcia o tym a on tak zaczyna swój post :-| kosiarza "koledzy" bronią :D :wink: a rozwiązanie problemu?? usunięcie service packów, wszystko teraz gra :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...