Skocz do zawartości
dymy

Pentium III 700@?

Rekomendowane odpowiedzi

ja swoj 733 puszczam na 825 ale na poczatku jak jest zimny to mi nie wstaje ale jak pociagne z reseta to idzie ale juaz wiecej by nie poszlo.

Aktualnie moge zmienic tylko mnoznik (jade na 150) ale chodzil mi na 810 na 1.7V ale nie wiem czy by chodzil na wiekszym moze przez pamieci bo mialem 8 ns a teraz na 6ns na samym mnozniku jade na 825 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoj 733 puszczam na 825 ale na poczatku jak jest zimny to mi nie wstaje ale jak pociagne z reseta to idzie ale juaz wiecej by nie poszlo.

Aktualnie moge zmienic tylko mnoznik (jade na 150) ale chodzil mi na 810 na 1.7V ale nie wiem czy by chodzil na wiekszym moze przez pamieci bo mialem 8 ns a teraz na 6ns na samym mnozniku jade na 825 :)

wow, mnoznik 150 8O 8O 8O

ja tesh bym taki kcial :lol:

to mooj duron by poshedl 150x133 grrrr 19950 wow

a tak btw, to od kiedy w p3 mozna mnozniki zmienioac???? :P

just joke-ing ;)

bez obrazy

mam dzis dobry humor :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..na ile mozna przekrecic Pentium III 700 na Abicie BX133-RAID? oczywiscie mile widziane dokladne wartosci v(!) i fsb..

Ja jeszcze jak miałem ABITA BE6-II i takiego proca to wyciągałem 1GHz(7x143) bez podnoszenia napięcia. Jednak z racji tego, że byłem niedoświadczonym overclockerem nie chciałem już ryzykować - nie próbowałem dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...