reaktiv Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam takie pytanko, aktualnie mam Radeona i stery Omegi, na moment chcialbym wlozyc Geforca , i teraz pytanko, czy musze usowac sterowniki z radeona i instalowac z GF, czy moge zostawic omegi, i do instalowac stery do GF? a potem po wlozeniu spowrotem radka, poprostu usunac stery z GF i po wszystkim? Czy beda jakies komplikacje? :? Sry za takie zleksza glupie pytanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wydaje mi sie ze nie bedzie problemu winda sama sobie dobierze najlepsze stery najnowsze, nie wydaje mi sie zeby kolidowały ze sobą :D ale ekspertem nie jestem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jesli te stery nie sa za bardzo wymyslne, to winda nie zaladuje ich i wykryje standardowa karte VGA, abys mogl zainstalowac stery do GF. Jesli to starszy GF, to sama da mu stery wlasne - sa dosc nowe (nowsze niz Det 56.xx) ale nie maja zakladek ustawien (w zaawansowanych) i nie wiem, jaka maja wydajnosc. Jak by co, to wywalisz wszystkie stery i wrzucisz od nowe te, ktore beda potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 GF to FX5500, nie wiem najwyzej sie usunie stery, mam nadzieje ze mi jakies zmedy sie nie zrobia, juz mam dosyc tych sterownikow i grafik :/ Nie chce zakladac nowego topica , wiec napisze tu, w jakims programie, mialem napisane : ! Ostrzezenie Dokladnosc danych DMI nie jest pewna! co to jest? i czy to wogole normalne jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Kazdy tak ma.. nie pamietam, gdzie tak pisze ale u mnie tez tak pisze.. OT: Ile masz punktow w 3DM2k1SE? (odp moze byc na prv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A ja bym jednak polecał wywalić stare stery driver cleanerem z pod trybu awaryjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...