sawyer188 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Siemka Mam pytanie czy jest sens zmieniać moja płyte gł epox kt 400A na nfocre2 ultra. Zależy mi na stabilności podkręcanego procesora (bym nie musiał co treoche latać do serwisu bo mnie juz tam znają:P).Posiadam procesor atl 1800+@2800.i 256 /266mhz cl 2.5 elixir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jak ci zależy na stabilności w podkręcaniu - to warto. Ale warto sie też zastanowić czy jeszcze jest sen ładować sie w Socket A. Może lepiej pozbierać kase i zmienić platforme na A64?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 KT400 a NForce 2 Ultra :D Co to za pytanie przy procesorze z FSB 133 bedziesz mial na wstepie z 250 MB/s wiecej przy odczycie z pamieci (np. w Everescie)... A ja zauwazylem jedno po przesiadce z KT600 na NForce'a jak odpale Prima95 to moge na kompie normalnie pracowac... wczesniej byl juz problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 KT400 a NForce 2 Ultra :D Co to za pytanie przy procesorze z FSB 133 bedziesz mial na wstepie z 250 MB/s wiecej przy odczycie z pamieci (np. w Everescie)... A ja zauwazylem jedno po przesiadce z KT600 na NForce'a jak odpale Prima95 to moge na kompie normalnie pracowac... wczesniej byl juz problem :) 1402983[/snapback] To musiałeś mieć coś nie tak z KT600 bo ja nawet jak miałem KT3 ultra to przy Prime jakoś normalnie mogłem pracować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 wiecie z tymi NF2 są już legendy... to nie chodzi o ich szybkość i ogolnie jakość tylko o to ze jak powiesz ze ja mam NForce to już jestem kozak... nie obraźcie sie ale tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 W sumie przechodząc na nforce nie zależy mi zbytnio na wydajności lecz na stabilnosci.Lecz zauważyłem że przyczyną mojej udręki są pamięci firmy elixir 256mb266 po oc procka komp zwyczajnie gasnie.Musze pomyślec o zmianie ramu na geil albo kingston.Wie ktoś z was jak dowoltować radeona 8500 bo sie na tym nie znam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 zmień sobie ram to dosc tani interes bo po co ci n-force i fsb którego nie wykorzystasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 zmień sobie ram to dosc tani interes bo po co ci n-force i fsb którego nie wykorzystasz 1403201[/snapback] Mówisz....chyba nie kumasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Wie ktoś z was jak dowoltować karte HIS Radeon 8500 64 mb/128 bit pamięci hynix 3.6 ns kręci sie nrazie kijowo z 275/276 na 300/280 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...