e!Gr00bY Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Witam. Dziś w u mnie w szkole w zagadkowych okolicznosciach "umarły" dwie MOBO A-Open MX3W :( Komputery są "głuche" tzn. zero od nich reakcji. Wątek zasilacza został wyeliminowany (sprawdziłem zasilacz na innym kompie i też włożyłem inny zasilacz do padniętego MOBO). Dla świętego spokoju sprawdziłem też procesor i pamięci. Czy ktoś spotkał się już za takim padnięciem tego MOBO ?? Proszę o pomoc :roll: Update: Oto link do płyty - http://english.aopen.com.tw/products/mb/MX3W.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Czyli nikt nic nie wie ? :o A może poprostu się wstydzicie odpisac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzg2 Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Nie jestem zadnym specjalista ale mialem kiedys ten sam problem-probowalem ze zasilaczem ale one byl ok -myslalem ze plyta poszla ale przewodzila prad wiec zostal mi tylko kabel do zasilacza i wlacznik przy kompie ale to bylo ok-Po kilku minutach komp sam sie wlaczyl ,bez problemowo ale najlepsze jest to ze takie cos dzialo sie u mnie przy 2 plytach glownych-odp odpowiedzi na to pytanie jest mnostwo od problemu z przewodzeniem do "zlosliwosci rzeczy martwych" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...