dziku47 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam Mam problem, bo wczoraj robiełem audycję tylko zapomniałem zapisać :(, zrobił to za mnie ktoś inny, tylko tak jakoś nie najlepiej mu to wyszlo i nie ma mojej audycji to byla naprawdę kupa dobrej roboty. Natomiast znalazłęm plik tmp od tej audycji (w katalogu gdzie adobe audition zapisuje tymaczasowe pliki). Tylko nie wiem jak go mogę edytować. Jeżeli probuje otworzyć go przez Adobe auditiona to wyskakuje błąd. Proszę o pomoc, to dla mnie naprawdę bardzo ważne. Za pomoc z gory wielkie dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Pliki .tmp są tworzone podczas edycji jako "undo" czyli powrót do zmian. Prawdopodobnie praca przepadła. Poszukaj jeszcze w "Recent files" (ostatnio otwierane) i spróbuj otworzyć twój plik. Może się coś uda wydobyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...