jello Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Mam problem. Posiadam Geforce4 MX 440 i mam mały problem z tv-out. Mianowicie przelatują mi przez tv (a raczej płyną) 2 pasy. Jest to dosyć denerwujące, biorąc pod uwagę, że po chwili "pływania" cały obraz skacze. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak się tego pozbyć? Sprawdzałem to już na 3 różnych kartach i na innym kompie - i nic. POMOCY !!! dziękuje i pozdrawiam z góry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Wypnij kabel antenowy przychodzący do telewizora lub magnetowidu. Na 100% powinno zadziałać. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 sprobuj na pal-g moze to to! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...