Skocz do zawartości
djjaku

O Co Chodzi Z Operą

Rekomendowane odpowiedzi

Z menu Opery wybieram Tools/Advanced/Plug-ins i pojawia mi sie nastepujaca informacja:

Mozilla Default Plug-in

* *

C:\Program Files\Mozilla Firefox\Plugins\npnul32.dll

Tak jak powiedzieli poprzednicy - pluginy to nie rozszerzenia.

Opera i Firefox używają tych samych pluginów (flash, quicktime itp.)

... mnie skonfigurowanie Opery zajelo prawie 2 dni, zanim dopracowalem sobie wszystko tak, jak chcialem. A ty po 2 godzinach twierdzisz ze wiesz cos o tym programie i zabierasz glos w sprawie "dziwnych paneli" ktorych zastosowania albo nie rozumiesz albo nie probowales nawet rozgryzac.

Wyobraź sobie, że niektórzy po 10 minutach używania wygłaszają swoje "rewelacje" ...

Jednym slowem nawet nie zdarzyles liznac programu nad ktorym sztab ludzi ostro pracuje od ladnych paru lat, a ze program jest nie dla wszystkich to fakt... selekcja naturalna, powiedzialbym.

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kłócić się w tym temacie o wyższości jednej przeglądarki nad drugą. Każdy wybierze sobie to, co lubi. Żeby mieć dobre pojęcie o tych przeglądarkach trzeba poświęcić trochę czasu.

A co do Opery: jak ktoś chce mi pomóc, to znacie moją ksywkę. Głosujcie na Crosisa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi