Skocz do zawartości
MajkelP

Zamykanie Systemu Windows Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Jak wyłączam komputer lub chce zrestartowac to wciskam Start -> Zamknij System -> i restart lub power off.. To wszyscy wiedzą !

A problem jest następujący po wykonaniu tej czynności komputerek wyłącza sie za jakies 5 minut 3 dni temu tego nie miałem...

Nic nie muli wszystko ładnie odpowiada, nie mam nic specjalnego w procesach

tylko usługi sieciowe, systemowe, NIS'a2005 jest ich wszystkich 35 procesów.

Na co XP' tak czeka ???

Może ktoś miał podobny problem !

Mam legalnego Windowsa z licencja i SP 2 wersje ENG ...

I jeszcze jeden problemik:

Czemu po zainstalowaniu DC++ i uruchomienu go nic sie nie dzieje, jest w pamieci jest jego proces a sie nie włącza???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Co wtedy zainstalowales...? Powodem moga byc: sterowniki, antywiry, inne wlaczone programy dzialajace w tle/na pasku zadan.

2. Moze wlasnie ten DC++ zostaje w pamieci i nie pozwala sie zamknac..? Albo masz jakies robactwo albo zwlaona wersje DC++ - przejedz kompa antywirem INNYM (tak na wszelki wypadek) i sprawdz inna wersje DC++.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Co wtedy zainstalowales...? Powodem moga byc: sterowniki, antywiry, inne wlaczone programy dzialajace w tle/na pasku zadan.

2. Moze wlasnie ten DC++ zostaje w pamieci i nie pozwala sie zamknac..? Albo masz jakies robactwo albo zwlaona wersje DC++ - przejedz kompa antywirem INNYM (tak na wszelki wypadek) i sprawdz inna wersje DC++.

1403344[/snapback]

Czyli tak: odinstalowalem to DC++ i juz sie wyłacza błyskawicznie a sciagnalem je

z www.underpl.org jestem ciekawy wczesniejsze instalowalem i dzialaly :)

Dzieki za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi