MajkelP Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam ! Jak wyłączam komputer lub chce zrestartowac to wciskam Start -> Zamknij System -> i restart lub power off.. To wszyscy wiedzą ! A problem jest następujący po wykonaniu tej czynności komputerek wyłącza sie za jakies 5 minut 3 dni temu tego nie miałem... Nic nie muli wszystko ładnie odpowiada, nie mam nic specjalnego w procesach tylko usługi sieciowe, systemowe, NIS'a2005 jest ich wszystkich 35 procesów. Na co XP' tak czeka ??? Może ktoś miał podobny problem ! Mam legalnego Windowsa z licencja i SP 2 wersje ENG ... I jeszcze jeden problemik: Czemu po zainstalowaniu DC++ i uruchomienu go nic sie nie dzieje, jest w pamieci jest jego proces a sie nie włącza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 1. Co wtedy zainstalowales...? Powodem moga byc: sterowniki, antywiry, inne wlaczone programy dzialajace w tle/na pasku zadan. 2. Moze wlasnie ten DC++ zostaje w pamieci i nie pozwala sie zamknac..? Albo masz jakies robactwo albo zwlaona wersje DC++ - przejedz kompa antywirem INNYM (tak na wszelki wypadek) i sprawdz inna wersje DC++. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 1. Co wtedy zainstalowales...? Powodem moga byc: sterowniki, antywiry, inne wlaczone programy dzialajace w tle/na pasku zadan. 2. Moze wlasnie ten DC++ zostaje w pamieci i nie pozwala sie zamknac..? Albo masz jakies robactwo albo zwlaona wersje DC++ - przejedz kompa antywirem INNYM (tak na wszelki wypadek) i sprawdz inna wersje DC++. 1403344[/snapback] Czyli tak: odinstalowalem to DC++ i juz sie wyłacza błyskawicznie a sciagnalem je z www.underpl.org jestem ciekawy wczesniejsze instalowalem i dzialaly :) Dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...