s4in7 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam 220 zł na ram chce sobie kupic nie koniecznie do krecenia ale zeby ladnie smigal. co kupic 2x256 w dualu czy 1x512 ??? jakiej firmy mnie interesuje TwinMos i Kingstone. chcialbym aby wspolgralo z ASUS A7N8x-E Deluxe. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Twinmos w dualu chodzi znośnie, Kingstona nie znam w dualu tylko single(512) i to tak dość cianko wypada jak za te pieniążki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak masz płytę na amd to z dualem nie warto sobie zawracać głowy-różnica niewielka,natomiast jak intel to juz warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Bierz 1x512MB, a co do wyboru między kingstonem a twinmosem to bierz które chcesz ja bym brał twinmosa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Bierz 1x512, ewentualnie potem dokupisz kolejna kostke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...