redwarsaw Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam! Złożyłem sobie taki oto zestawik do graficzki. Proszę bardzo o sugestie i ocenki. Z góry dziękuję za udział w dyskusji. Dodam, że lubię także pograć w CS'ka:P, dlatego chyba Geforce :). Procek: AMD Athlon 64 3200+ Płytka główna: DFI LanParty UT NF4 Ultra-D Grafika: GeForce 6600GT Palit 128MB DDR3 TV/DVI PCI-E Dysk twardy: Seagate 160 GB Barracuda 7200.7 ST3160827AS 8MB Serial ATA / NCQ Ramm : DDR Kingston 1 GB (2x512MB) DDR-400 CL 3 Nagrywarka : Asus DRW-1608P bulk black Obudowa : Chieftec BA-01B-B-SL - 410W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) to naprawdę zalezy na jakim poziomie tworzysz grafikę... edit:po za tym jest juz od tego odpowiedni temat Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwarsaw Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Sprzęta do grafiki 2D. Skład, druk, ewentualnie stronki www. Interesuje mnie szczególnie wasza opinja dotycząca procka i płyty główne. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Moja opinia jest taka (jesli to komp do 2d) ze w zupełnosci wystarcza. Ja duzo tworze w 2d i mi moj konfig w zupełnosci wystarcza. Co do płytki i procka to bierzesz zestaw do kręcenia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Sprzęta do grafiki 2D. Skład, druk, ewentualnie stronki www. Interesuje mnie szczególnie wasza opinja dotycząca procka i płyty główne. Pozdr 1403883[/snapback] Procesor i płyta wymiata......... :wink: Ja zamiast tego 6600GT kupił bym 6800LE i mod na 6800 ( prawie ultra ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 LOL... na tym kompie 3d bedzie ladnie wymiatac, a ty tu o 2d i stronkach www mowisz... Slowem: wypas, na dluzsza chwile bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) geforce i gry: powiedzmy ze OK. ale geforce i tworzenie grafiki w 2D - nie bardzo... Matrox matrox matrox! ale na tym znowu nie pograsz :? Zloty srodek: ATI :wink: Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwarsaw Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dzieki bardzo Panowie za opinje i pomocne rady!!! Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...