Lemik Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dzieje się u mnie od wczoraj coś dziwnego. Mam Windowsa XP PRO i od kilku miesięcy chodził brz zarzutu, oczywiście do wczoraj. Otóż, komputer odpala mi się normalnie, wszystkie dosowe okienka przechodzą spoko, potem jest ładowanie systemu Windows i w momencie gdy ma się pojawić pulpit wszystko z ekranu znika i na monitorze widać tylko czerń, czyli NIC. Czy to się odświeżanie przestawiło, czy to po prostu Windows kaputnął, albo coś ze sprzętem. Wie może ktoś co to może być za przyczyna?? Poproszę o pomoc. Z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Odpal w trybie awaryjnym, zajrzyj do podglądu zdarzeń i podaj co tam znalazłeś na czerwono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Awaryjny, wywal stery grafiki i potem normalny sie powinien odpalic i bedziesz mial okazje stery od nowa wrzucic (bo mozliwe, ze sie wysypaly). Jak nie pomoze, to awaryjny, Start-> Uruchom: "sfc /scannow", bo moze jakies inne pliki sie wysypaly. Mozliwe, ze bedzie chcialo plytke z XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...