Pure Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Chce kupic dysk scsi seagate 15k 36gb ale jest na 80pin. z tego co wiem w takim razie musz emeić przejścówke ?? ale ona oagrniacz transfer do 40mbps :/ znacie jakies lepsze rozwiązania?? najlepiej podajscie razem z kontroloerem przykąłdy linki do sklepów lub allegro ebay :) che kupić tanio !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 i wsadzisz kontroler z 64 bitowym PCI do swojej płyty?ograniczając burst 3 razy?Odczytu i zapisu może nie, ale czy z tym sprzętem to warte zachodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Cos mi sie zdaje ze to 15k to bedzie niezly swist - nawet nie marz o wyciseniu calkiem takiego dysku. Ale nie jestem pewny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...