pajacyk Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Znalazłem takiego za 530zł ze 128Mb na pokładzie i chętnie bym go kupił ale co to za firma X-Power. Dobre to? Jkaie pamięci? Może ktoś ma i opisze wrażenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 no i oczywiście jak się podkręca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 X-Power nie robi kart graficznych - to jest taki sam pakowacz jak MINT nie napilsales o jakiego Radka chodzi - bo o ile pamietam R9000 to Sapphire - inne nie wiem - dowiedz sie u dystrybutora tych kart na Polske :!: INTER-ES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 według Krisa z Twojepc to jest to Joytech, ale mi chodzi o opinie użytkowników a nie dystrybutorów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 według Krisa z Twojepc to jest to Joytech, ale mi chodzi o opinie użytkowników a nie dystrybutorów :) LOL nie piszesz ktory Radeon jak chcesz poparcia tego co mowilem o R9000 to patrz co napisal Kris http://twojepc.pl/artykuly.php?id=radeon_9...00_pro&strona=5 zgadujac po tych 128MB mowisz pewnie o tym http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...lonow&strona=16 dlatego mowie o dystrybutorze - bo moze X-Power teraz wszystkie karty bierze od Sapphire - chyba ze widziales tego R8500 128MB i wyglada jak ten Joytech - to przepraszam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 pisze o X-Power ATI Radeon 8500le 128MB DDR TV-Out DVI. Ma ktoś? Bo narzaie żadnych konstruktywnych odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ja ma gf2 mx 400 tej firmy i powiem na tym przykladzie x power suxx, a byl jush taki temat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...