.miki Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witajcie, mam taki problem: po uruchomieniu aplikacji wyskakuje mi taki komunikat: co dziwne, na innym komputerze dziala bez problemow.. prawdopodobnie brakuje jakiejs biblioteki :/ Wiecie moze jak rozwiazac ten problem? Z gory dzieki za wszelkie sugestie pozdrawiam, Mikołaj Moj sprzet: P4 2,4 Ghz, RAM 1GHZ, Winxp prof. + SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 odpalasz exe czy skrot do exe ? Jesli skrot, to na innym komputerze inaczej moga wygladac litery dyskow niz na twoim -> zmien ustawienia skrotu lub odpalaj bezposrednio z exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczik18 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mam taki sam problem tylko z innym programem. wie ktos o co chodzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...