Gość Przemq Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam !! Chce z komputera przesyłać dane za pośrednictwem kabelka usb i nie mam programu do tego. Nie wiem jaki ma to byc program, prosze o podanie mi nazwy owego programu . Z góry dzieki !!! :) Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 EJJJJJ ludzie, pomożecie mi ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 mobimb, oxygen, pc suite... a najpierw zaopatrz sie w sterowniki od kabelka ze strony noki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Kożystałem już z Nokia PC SUITE i mobimb,a le one nie wykrywaja mojego telefonu !!! Jedynie Oxygen go wykrył, ale nie moge nic na komórke zapisać :mur: :mur: jednynie moge z komórki na komputer :mur: :mur: :mur: pomoże mi ktoś ??? bede bardzo wdzięczny !!! EDIT: niech ktoś mi pomoże, bo nie chce następnych % i ZPP dostać :mur: :mur: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A do telefonu nie dostałeś płyty z jakimś programem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A do telefonu nie dostałeś płyty z jakimś programem??? 1412796[/snapback] Nie, nic nie miałem, a kabelek to od kolegi. Stery mam, wszystko ok, tylko nie moge nic na telefonie zapisać :mur: :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam podobny problem jak Przemq tylko, że mam nokie 3510i i kabel szeregowy a nie USB i na stronie nokii ani nigdzie indziej nie moge znaleść do niego sterownika. Próbowałem z mobimb, oxygen, pc suite, ale żaden nie wykrywa telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Raiden, uzyj mobimb 1.28 (napewno dziala z ta wersia), kabel pod com'a nie wymaga sterownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Zainstalowałem mobimb 1.28 i utworzyłem nowe połączenie "FBUS cable on COM1". We właściwościach mam napisane: Bytes sent: 16 Bytes recived: 1 Packets sent: 1 Packets received: 0 czy to oznacza że jest połączenie z telefonem? Jeśli wszystko jest ok to co mam dalej robić bo te dwie ramki w głównym oknie programu są puste. Naciskałem odśwież i nic. W menu Edit nic nie jest aktywne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Problem rozwiązany Trzeba po prostu cały czas mocno dociskać kabel do komórki :) Pisze to bo może komus się przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...