pidzama1x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam mam nastepujacy problem z wyrzej wymieniona karta graficzxna.Otórz sprawa polega na tym że gierki Smigaja dobrze ale pod ogladaniu filmów wali sie wszystko czyli zamiast obrazu są tylko kolorowe paski i nic więcej. A po zatym to wszystko chodzi. może to bios cvczy coś innego? Ostatecznie zastanowie sie nad drut mode :) Pozdro i czekam na pomoc z waszej eki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 pewnie po prostu codec jakis zwalony.... probowales na innych kompach ta krate? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 własnie o to chodzi ze sprawdzałem ja na kazdym dostepnym kodeku... Co ciekawe na sterach z winxp pro czyli tych microshit corporations chodzą filmy a co do gier to lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 według mnie przesadziłeś z kodekami i sie pogryzły ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 zakret kodeki masz powalone a po drugie nie wiem co ma drutmod do ogladania filmow ... Ze tez ciebie tutaj przywialo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 witam wszystkich w kodekach winy nie ma. została karta sprzwdzona na 3 kompach kilka razy format był itp... a karta tak samo sie zachowuje. wiec karta w sumie na straty czyli drut mode chłodzenie mma prawie kilo miedzi i wale na nia wraz z drutem pozdrawiam i:) Igi nie przemądrzaj sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ależ dziwak z niego. Namieszał, namieszał i uciekł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...