sham4n Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda porównanie jakości dźwięku tych zestawów! :) I-trigue ma lepszy bas(30Hz) i wydaje mi się, że te tytanowe membranki dają lespzy dźwięk jednak nie jestem pewien! :) I drugie pytanko: czy warto jeszcze kupować SB Live! (ok.95zł)? Czy już pozostaje tylko(aż) Audigy2(najtańsza 225zł)? Czy różnica w jakości dźwięku będzie znacznie zauważalna?bo cena jest zauważalna :) Pozdrawiam! Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez sham4n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 30Hz ?? :D :D :D Jak usłyszysz 70Hz to będzie dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 nie pisze tego co usłysze tylko to co jest w specyfikacjach! A czym lepsze pasmo przenoszenia tym lepszy bas! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Specyfikacje trzeba przyjmować z duuuuużym przymróżeniem oka ;) A z tych 2ch zestawów napewno lepiej I-trigue, nie słyszałem ale powinny być lepsze, bo te T5900 to badziewie takie że ja pier.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 te intrgue t syf, poprostu inspire tylko ladniej opakowane jakossc dzwieku ta sama :) lepeij kupic cos z logitecha albo megaworksy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 właśnie się zastanawiam nad kupnem T5900. Chyba nie są aż tak złe :lol: Może mi wystarczą... A co do karty, to podobno jak masz sb 5.1, to ładnie gra. Przeskoczysz na sb audigy2 ZS to szczena opada :wink: Ale to tylko domysły i ploty :razz: Mam nadzieje ze prawdziwe... W końcu karta troche kosztuje. Nie wiem jak sprawa stoi z i-torque, też myślałem nad takim rozwiązaniem. Ale za T5900, mam zestaw 2.1, a to troche mało =/ Czyzby płaciło się tylko za design?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Też przymierzam się wielkimi krokami do kupna 5.1. Kumpel sobie kupił T5900 i ma podłaczone do muzy zintegrowanej w MoBo Asus A7V880. Bass jest dla mnie koszmarny, ale dla kumpla spoko. Nie wiem jak na lepszej karcie się spiszą ten zestaw. Najlepiej jak ktoś mam maożliwość odsłuchu tego zestawu z porównaniem z innym np. Logitechem X-530 (jego odpowiednik). Jak ktoś mieszka w Wawie to niech się wybierze do Arkadi, do Vobisa i tam są te dwa zestawy wystawione i można sobie posłuchać i wyrobić opinie. Chociaż Creative przemawia do mnie wyglądem i funkcjonalnością to jak Logitechy będą grały lepiej to się na nie skusze. Dobrze by było jak kumpel ma dane kolumny w domku. Wtedy albo kompa lub kolumny pożyczyć i podpiąc pod daną kartę i posłuchać jak się zestawik będzie zachowywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mi jednak chodzi o zestaw 2.1 :) Jakoś nie czuje potrzeby posiadania 5.1 :) Co do i-trigue to nie zgodze się ze speedzik'em , że to to samo co Inspire. W końcu inna technologia więc to samo raczej nie jest! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 mi jednak chodzi o zestaw 2.1 :) Jakoś nie czuje potrzeby posiadania 5.1 :) Co do i-trigue to nie zgodze się ze speedzik'em , że to to samo co Inspire. W końcu inna technologia więc to samo raczej nie jest! :) 1407077[/snapback] e [gluteus maximus], mialem kiedys w domku przez chwile inspire p380 i intrigue, graly niemal identycznie, dozbieraj lepiej do megaworksow (550 zila) tu juz jest wielka roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Witam Może ja się wypowiem Byłem w Vobisie i słyszłałem kilka zestawów 2.1 Jeśli twierdzisz że Inspire grają tak samo jak I-Trigue to jesteś w dużym błędzie. Sam wcześniej miałem Inspire i odczułem wielką różnicę choby w czysctości grania i lepszym basem. Inspire przy I-Trigue wysiadają , nie mówię tak przez to że mam I-Trigue lecz lubię dobry dzwięk bo zastanawiałem się nad tubą wzmakiem i jakimiś łądnymi kolumienkami do kompa lecz nie mam gdzie tego postawic. Myśle że wybór I-Trigue bedzie dobrym zakupem. te intrgue t syf, poprostu inspire tylko ladniej opakowane jakossc dzwieku ta sama icon_smile3.gif lepeij kupic cos z logitecha albo megaworksypamiętam jak wypowidałeś się w moim poście (chyba :P) lecz nie żałuje że kupiłem I-Trigue. POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...