wierzbiks Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Cześć Mam karte Leadetek WinFast A360 TDH Jest to GeforceFX 5700 Czy ktoś z was ma może taką kartę? Jaką wersję sterowników zainstalować bo na standardowych w 3Dmarku2001SE dostalem 11719 pkt a na sterownikach ForceWare 71.84 11520 pkt!!!!!! Może zamiast Forceware wybrać wersje nvidia omega sterowników (jeżeli tak to jaką wersje)? Czy ktoś z was próbował ją podkręcić? Jeżeli tak to jakie osiągnął taktowanie proca i pamięci Czy ta karta ma zablokowane jakeś funkcje dostępne w wyższych modelach? Jakim programem(i w jakiej wersji) ją przetaktowywać? Czy do tego wystarczy riva tuner? Aha jeszcze jedno Karta ogólnie jest słaba W najnowszych grach nie radzi sobie najlepiej (W Need Force Speed 2 Undergraund aby grać na max detalach bez antylisyngu muszę ustawić rozdzielczość 640x480!!! A farcry idzie 800x600 normal detalach) Czy przetaktowywując kartę dużo zyskam w grach? Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez wierzbamaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 cos duzego o 5700 widac co niektorzy to maja. wystarczylo uzyc szukajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Cześć Mam karte Leadetek WinFast A360 TDH Jest to GeforceFX 5700 Czy ktoś z was ma może taką kartę? Jaką wersję sterowników zainstalować bo na standardowych w 3Dmarku2001SE dostalem 11719 pkt a na sterownikach ForceWare 71.84 11520 pkt!!!!!! Może zamiast Forceware wybrać wersje nvidia omega sterowników (jeżeli tak to jaką wersje)? Czy ktoś z was próbował ją podkręcić? Jeżeli tak to jakie osiągnął taktowanie proca i pamięci Czy ta karta ma zablokowane jakeś funkcje dostępne w wyższych modelach? Jakim programem(i w jakiej wersji) ją przetaktowywać? Czy do tego wystarczy riva tuner? Aha jeszcze jedno Karta ogólnie jest słaba W najnowszych grach nie radzi sobie najlepiej (W Need Force Speed 2 Undergraund aby grać na max detalach bez antylisyngu muszę ustawić rozdzielczość 640x480!!! A farcry idzie 800x600 normal detalach) Czy przetaktowywując kartę dużo zyskam w grach? 1404082[/snapback] Jesli nie chce Ci sie szukac to najlepsze stery to OMEGA 53.03!!! A podkrecic ta karte mozna kosmicznie :D Mi sie kiedys udalo o ile pamietam GPU:425@575 Pamiec:550@725! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Faktycznie kręcić sie tą karte dało sporo(kiedys ją miałem) ale ogólnie nie za bardzo z niej byłem zadowolony.Po dwóch tygodniach użytkowania wymieniłem na FX5900XT - i tu szok ogromny!!! Różnica kolosalna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Heh, paradox totalny... Mi NFS U 2 chodzi w 1024/768 z kontrastem, AA na połowę i reszta na ok 75 % detali, a Far Cry wykrywa mi 1024/768 i średnie, ale światla dalem na niskie i wodę na średnią, reszta na max i mam ok 30 fps... Karta grafy jak w opisie... Dodam, że nie kręciłem jej, przydałaby mi się nowa, najlepiej 6600 gt jakaś, ale brak $$ mi doskwiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No to trzeba zacząć zbierać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...