jump3r Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Mam Rive TnT firmy A-Max [VA-232] i plyte glowna PC-Chips M726 +PII 350 Jeden z tych dwoch elementow powoduje, ze podczs grania w gry komputer mi sie wiesza, nie pomaga wymiana "detonatorów" Jaka moze byc tego przyczyna i czy jest jakis sposob na pozbycie sie problemu procz wymiany sprzetu ;)) Problem dotyczy win98 i win2k. -Jump3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Problem moze polegac na tym ze masz zawalone kurzem radiatory przez co sie grzeja albo zmien bios na plycie (ale to chyba nie to :D ) mi pomoglo kiedy na takie cos wyczysczenia doslownie wszystkiego w kompie od kurzu....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 zmacaj palcem wszystkie radiatory to bedziesz wiedzial ewentualnie walnij jakis wicher wyciagajacy powietrze z budy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Zainstaluj ALi AGP driver najlepiej w wersji 1.68 lub nowszej. I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze. Kiedyś jak miałem tę właśnie płyte to to pomagało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Zainstaluj ALi AGP driver najlepiej w wersji 1.68 lub nowszej. I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze. Kiedyś jak miałem tę właśnie płyte to to pomagało.Zgadza się ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Zainstaluj ALi AGP driver najlepiej w wersji 1.68 lub nowszej. I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze. Kiedyś jak miałem tę właśnie płyte to to pomagało. Co masz na mysli mowiac "I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze." ? Jak w ogole to zrobic ? ;) Pozdrawiam. - Jump3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Zainstaluj ALi AGP driver najlepiej w wersji 1.68 lub nowszej. I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze. Kiedyś jak miałem tę właśnie płyte to to pomagało. Co masz na mysli mowiac "I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze." ? Jak w ogole to zrobic ? ;) Pozdrawiam. - Jump3r No chodzi o ustawienie w BIOS-ie Masz Pewnie takie cos: AGP MODE :2x 1x l musisz to ustawic na 1x Najlepsze detonatrki dla rivy tnt2 to wersja 650. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 UfoK napisał: Zainstaluj ALi AGP driver najlepiej w wersji 1.68 lub nowszej. I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze. Kiedyś jak miałem tę właśnie płyte to to pomagało. Co masz na mysli mowiac "I przestaw AGP z 2x na 1x. Powinno pomóc, ale nie ręcze." ? Jak w ogole to zrobic ? Pozdrawiam. - Jump3r W biosie tej opcji nie znajdziesz. Musisz zainstalować np. Powerstripa i tam przestawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Najlepiej jak naprawde zmienisz karte :) Ale wiem ze to sie liczy z kosztami no to wiec rob tak jak ja nie graj w gierki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...