Skocz do zawartości
Biker

Slaby wynik w 3D marku

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem na moim configu z agp 2x osiagam 3200 3dmarkow i niewiem czym to jest spowodowane np na Geforce 256 sdr mialem 2100 wymiana biosu na karcie nic nie dala choc byl ok plyty glownejn tesz i wszystko co sie da (ustawienia biosu itd) na athlonie 1700+ 256 ddr no i moja karta bylo 6500 i nic nie podkrecone.

mysle ze u mnie powinno byc jakies 4000 :cry:

Why....?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twoj wynik jest tyci za maly Ja na tym co w configu mam 4000 z groszami.

A jak proca ustawie nominalnie (1000) to mam 3500 masz nie wiele mniej (300pkt) ale ty masz P3 Ram nie ma znaczenia bo jak dolozylem 128 to wynik poprawil sie o 80pkt :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy masz aż taki słaby wynik dodam tylko że ja też mam płytke z Via Apollo Pro i na swoim konfigu mam 5500 punktów 3D mark 2001SE troche mało ale nie wiem czemu :(

Twoja płyta nie obsługuje AGp4x ??????????????????????????

I jaki masz dokładnie chipset płyty bo ja mam Via694X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DA VINCI - przy standardowym fsb (100) PCI chodzi na 33,3 a przy 129 na 32,3 więc nie wydaje mi się...

owszem zegar ma swoje znaczenie, ale ja myślę że poprostu trafiłem na dobrego prolinka :arrow: moę go puścić na 350/550 :!:

trochę go "pozmieniałem": na pamiątki przymocowałem DUUUUŻE radiatorki, na króre dmucha 80 zamocowana w szybie z boku budy a po drugiej stronie GPU zamocowałem wentyl z boxowego celka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano chyba że tak :)

A co do tego kręcenia to faktycznie świetnie leci :)gdyby na moim GF tak rdzeń wysoko się kręcił heh byłoby świetnieano chyba że tak :)w tych wynikach i tak musi być jakiś chaczyk(coś nie tak bo wkońcu nie mogą być takie rozbierzności)

A co do tego kręcenia to faktycznie świetnie leci :)gdyby na moim GF tak rdzeń wysoko się kręcił heh byłoby świetnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...