Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Mam problem na moim configu z agp 2x osiagam 3200 3dmarkow i niewiem czym to jest spowodowane np na Geforce 256 sdr mialem 2100 wymiana biosu na karcie nic nie dala choc byl ok plyty glownejn tesz i wszystko co sie da (ustawienia biosu itd) na athlonie 1700+ 256 ddr no i moja karta bylo 6500 i nic nie podkrecone. mysle ze u mnie powinno byc jakies 4000 :cry: Why....? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Trudno w soomie powiedzieć, ale jak na twój konfig to chyba nie jest aż tak źle :/ A zresztą niech sie MXowcy wypowiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Kumpel na dokładnie takiej karcie jak twoja na Athlonku TB1,33 i pamięciach DDR ma 5000. Proc Ci troszeczkę chyba dławi tą kartę. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Coz via + PIII to nie jest udane polaczenie. Ja na swoim kompie mam ok 5700-5800 w 3d marku ale ja mam gf3.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 no coz chyba na to wyglada ale Via ? Coz a na Sisie jak np ECS S5k..cos tam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 twoj wynik jest tyci za maly Ja na tym co w configu mam 4000 z groszami. A jak proca ustawie nominalnie (1000) to mam 3500 masz nie wiele mniej (300pkt) ale ty masz P3 Ram nie ma znaczenia bo jak dolozylem 128 to wynik poprawil sie o 80pkt :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 nie wiem czy masz aż taki słaby wynik dodam tylko że ja też mam płytke z Via Apollo Pro i na swoim konfigu mam 5500 punktów 3D mark 2001SE troche mało ale nie wiem czemu :( Twoja płyta nie obsługuje AGp4x ?????????????????????????? I jaki masz dokładnie chipset płyty bo ja mam Via694X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 to znaczy tak mam napisane w manualu ale moze inzcej sl-65fvb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 nie napisalem w ktorym 3dmarku bo jesli w 2001 to wynik nie jest zly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 mało ja na sprzęcie z podpisu mam 4393 link do postu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12746&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 bo masz bardziej podkręconego CPU !!!!!!!!!!! Czyli i magistrala AGP bedzie bardziej zwiekszona i dlatego masz wiekszy wynik :) heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 DA VINCI - przy standardowym fsb (100) PCI chodzi na 33,3 a przy 129 na 32,3 więc nie wydaje mi się... owszem zegar ma swoje znaczenie, ale ja myślę że poprostu trafiłem na dobrego prolinka :arrow: moę go puścić na 350/550 :!: trochę go "pozmieniałem": na pamiątki przymocowałem DUUUUŻE radiatorki, na króre dmucha 80 zamocowana w szybie z boku budy a po drugiej stronie GPU zamocowałem wentyl z boxowego celka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ano chyba że tak :) A co do tego kręcenia to faktycznie świetnie leci :)gdyby na moim GF tak rdzeń wysoko się kręcił heh byłoby świetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ano chyba że tak :) A co do tego kręcenia to faktycznie świetnie leci :)gdyby na moim GF tak rdzeń wysoko się kręcił heh byłoby świetnieano chyba że tak :)w tych wynikach i tak musi być jakiś chaczyk(coś nie tak bo wkońcu nie mogą być takie rozbierzności) A co do tego kręcenia to faktycznie świetnie leci :)gdyby na moim GF tak rdzeń wysoko się kręcił heh byłoby świetnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...